![]() |
![]() |
#531 |
Ветеран
Адреса: нема...
Повідомлення: 2,349
|
![]()
я це знав...того і не ходив...мені перших хватило....
![]() |
#532 | |
Старожил
Повідомлення: 3,258
|
![]() Цитата:
+ из этой вселенной, как и из терминатора внятного сюжета не сделаеж
![]() |
![]() |
#533 |
Ветеран
|
![]()
Любителям жастей очень советую "Нерождённый". Весьма жуткий и страшный фильм.
UPD: Приму в дар название очень страшного "кина". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() Про відсутність сюжет впринципі згоден, але ж не обовязково робити ТУПИЙ фільм: сполйер: - епізод в общагі, коли мама ГГ накурилась. Це типо мало бути смішно, і під стать фільму? Це жарт рівня "американський пиріг n+1". Тупість неймовірна. - епізод в університеті на лекції з галюнами ГГ. До чого там здатність ГГ прочитати книжку за 1 секунду і видавати геніальні фрази? Важливість цього епізоду аж зашкалює. - Трансформер який трансформуєтся в людину. Но коментс. - Трансформери розміром з 2-4 поверховий будинок посеред міста. Але ніхто їх ніколи не бачив. Видно ФБР добре їх маскувало. це так, перше що загдав ![]() Я розумію що фільм розрахований на тих хто після перегляду буде казати "класно оптимус мегатрона одною лівою!", але ж навіть таким екшенам не можна прощати такі безглузді недоробки. Перший фільм знімався за участі спілберга, і саме тому фільм не став унилим гівном, чого не скажеш про другу частину. Розчарування року.
![]() |
![]() |
#535 |
Гуру
Адреса: .....
Повідомлення: 5,009
|
![]()
Хе хе хе
![]() ![]()
![]() |
#536 |
Гигант мысли
|
![]()
Для коротания томных летних вечеров отлично подойдет "Секретарша" Стивена Шейнберга. Такая себе странная сказка о американской любви с отклонениями. Ненапрягающий такой фильмец, оставляющий по себе удивительно легкую пустоту в голове.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Старожил
|
![]()
а что типерь типа нада создавать отдельную тему под каждый более-менее стоящий фильм?
ммм... посмотрел половину мини сериала Band of Brothers - тема заежженая. но все остальное очень круто иба на 10 серий бюджет 125 млн и хенкс со спилбергом в исполнительных продюссерах. короче те, кому в свое время понравилсо райан, мы были солдатами и блек хоук фоллен, маст си ИМХО. кста фильм вроде каг документальный( все персонажи реальные, события тоже+ коменты американских ветеранов из роты Е)
![]() |
#538 |
Гуру
Адреса: .....
Повідомлення: 5,009
|
![]()
Наверняка все видели трейлер к фильму "Ninja Assassin".
А вот тот же трейлер но "немного" сделанный по другому ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ycAY7...layer_embedded
![]() |
#539 |
Фанат
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Старожил
|
![]()
Тарантино ЖЖОТ
Бесславные ублюдки- мега ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Мітки |
endy48 - кинокритик, endy48 бднул, endy48-негодуе, кино |
|
|