![]() |
![]() |
#481 |
Фанат
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Фанат
|
![]()
Форум файного миста Тернопиль
http://forum.te.ua/showthread.php?t=68807&page=10 Вот что там пишут: Я також старалася не панікувати і спочатку голосно сміялася коли мені говорили про чуму. Але мене дуже дивувало те, що люди помирали на 5-7 день від початку захворювання. Я говорила з знайомими лікарями і рилася в інтернеті - не можуть після грипу так скоро розвинутися ускладнення. Для грипу нормально хворіти тиждень, а потім ще пневмонії треба хоч два тижні, що б повністю вразити легені. Грип є - мови нема. Але хіба можна так швидко померти від грипу? вот еще: Ось яка цікава інформація сплила в середу, 28 жовтня, у вечірньому прямому ефірі на місцевій ТРК "3-Студія", повідомив головний лікар Івано-Франківської обласної інфекційної клінічної лікарні Роман Остяк, – повідомила gazeta.ua Звідси Цитата:Невідома інфекція косить людей на Івано-Франківщині: їхні легені були в крові "Ми проаналізували всі випадки хворих, які поступили з діагнозом "грип" і проглянули тих чотирьох важких хворих, які на сьогодні знаходяться в реанімаційних відділеннях регіону", - сказав він. У 6 померлих молодих людей, відзначив Р.Остяк, була "надзвичайно важка гемарогічна пневмонія". "Практично ні в одного з них ми не знайшли типових ознак грипу. Ні у одного з хворих, які померли і які знаходяться в реанімації, цих ознак не було", - підкреслив він. Р.Остяк пояснив, що захворювання у всіх починалося поволі, супроводжувалося підвищенням температури у межах 37,2-37,3 градуса і незначним покашлюванням, болями в суглобах. В кінці другого-третього дня з'являлася незначна нежить. За його словами, раптово, на третий-четвертий-п'ятий день у хворих виникав різка задишка, вони поступали в стаціонар і "при переводі на апаратне дихання їм практично неможливо було продихати легені, тому що дихання, починаючи з середини третини легенів, не прослуховувалося". Під час розтину, сказав Р.Остяк, всі легені їх були в крові. Чого це симптоми? Якщо є лікарі, або люди з мед.освітою дайте ваші роз |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() так что нефиг тут панику нагнетать |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Фанат
|
![]()
Да согласен что настоящей чумы слава богу нет.Или будем говорить эпидемии чумы. Ведь при такой болезни человеку стоит зайти в трамвай и 100% всех кто там едет уже будут заражены.
У нас в западных областях симптомы больше походят на чуму чем на грипп свинячий. И до конца эта болезнь не изучена.В ближайшее время мы все узнаем.В Тернополе на нее говорят- легочная форма брюшного тифа И это не паника а реальные факты людей которые живут в Тернополе В западных областях действительно много людей болеют на грипп и есть случаи свинячего гриппа.НО то что в Тернополе иногда есть больные с диагнозом не похожим на грипп то это факт |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
Старожил
Повідомлення: 3,258
|
![]() Цитата:
стремное совпадение симтомав ![]() правда 5 день и удушья не наблюдаеццо+ дыхание прослушиваеццо до самого низа обоих легких хзхзхзхзх- хачу балеть свинячим грипам, а не неведамай ***** ![]()
![]() |
![]() |
#486 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Старожил
Повідомлення: 3,258
|
![]() Цитата:
+ у мну такого никагда не было, что б сначала кашель, а патом уже сопли+ горло ![]() не так шоб сильна сцу, но кая то настороженость есть) обнадеживает что про эти симптомы писал только этот главврач больницы- больше ничего похожего в интернетах не видел
![]() |
![]() |
#488 |
Гуру
Адреса: ДоМа
Повідомлення: 3,677
|
![]()
Напишите что то позитивное
![]()
![]() |
#489 | |