Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

View Poll Results: Местный ExitPoll 2
Тимошенко 45 35.43%
Янукович 43 33.86%
Не пойду голосовать 18 14.17%
Проголосую против 21 16.54%
Ті, хто голосували: 127. You may not vote on this poll

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 06-02-2010, 14:18   #831
Americano
Banned

Адреса: Shitswille, UA
Повідомлення: 2,330
За замовчуванням

надоело что вся предвыборная платформа строится вокруг постулата "они все - пидарасы, а я - Д`Артаньян". проголосую против всех.
Americano не на форумі   Reply With Quote
Старий 06-02-2010, 14:19   #832
Onex
Гуру

Повідомлення: 8,690
Send a message via ICQ to Onex
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від [SPY]der(FOG) Переглянути допис
Ну и что тебя смущает в этих цитатах? "Оце" не должно нас представлять... Я с эжтимм согласен полностью. =)
Это кстати очень низко так отзываться об оппоненте, каким бы дерьмом он ни был. Янык кстати себе такого не позволял и в этом надо отдать ему должное.
Onex не на форумі   Reply With Quote
Старий 06-02-2010, 14:19   #833
[SPY]der(FOG)
Ветеран

Адреса: Vinnitsa
Повідомлення: 2,468
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Onex Переглянути допис
как это не выбрали??? Буш младший 2 срока был президентом
Да но о его тупости заговорили во время второго срока, а у нас все всё знают и главное проголосуют только чтоб Тимошенко не пришла. Дык лучше уже не за кого, чем вот так.
Старий 06-02-2010, 14:19   #834
Onex
Гуру

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Americano Переглянути допис
надоело что вся предвыборная платформа строится вокруг постулата "они все - пидарасы, а я - Д`Артаньян". проголосую против всех.
я тоже
Старий 06-02-2010, 14:21   #835
[SPY]der(FOG)
Ветеран

За замовчуванням

Цитата:
Это кстати очень низко так отзываться об оппоненте, каким бы дерьмом он ни был. Янык кстати себе такого не позволял и в этом надо отдать ему должное.
Янык делает то, что ему скажут. Скажут поливать - будет поливать. А Тимошихе никто речей не пишет и поэтому она выглядит более искренней.
Старий 06-02-2010, 14:22   #836
Onex
Гуру

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від [SPY]der(FOG) Переглянути допис
Янык делает то, что ему скажут. Скажут поливать - будет поливать. А Тимошихе никто речей не пишет и поэтому она выглядит более искренней.
более искренней??

не ведись! в её словах 90% лжи.
Старий 06-02-2010, 14:23   #837
[SPY]der(FOG)
Ветеран

За замовчуванням

Цитата:
более искренней??

не ведись! в её словах 90% лжи.
Дык я же и написал выглядит.
Старий 06-02-2010, 14:25   #838
fill_nick
Фанат

Повідомлення: 516
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Zali3nЯk Переглянути допис
Как можно хотеть себе в президенты тупицу?
Тю, Ви такі смішні, як діти - їй Богу! Наприклад, люди кажуть, що льоня-космос (Леонід Черновецький) тупий космонавт, дурковатий і т.д. і тільки думаючі люди цьому не вірять. Для прикладу, як змогла тупиця створити цілий концерн Правекс (банк і куча промислових підприємств), протягом 15 років вдало ним керувати, а потім на піку ціни (за пів-року перед кризою) спихнути майже за мільярд доларів Правекс-банк італійцям. Як могла тупиця так організувати роботу свого штабу на виборах мера Києва у 2006 році, що без ЖОДНОГО бігборда виграла вибори. А у 2008 році практично у два рази обійти кандидатуру Тимошенко, рейтинг якої у Києві понад 50%. Ні, це дуже талановитий менеджер-управлінець, який в країні одиниці. Ну любить прикалуватися і корчити дурника - пре це його, але це ще нічого не значить.

То й же Янукович у свій час побував на дуже багатьох керівних посадах, дослужився до губернатора Донецької області, де вдало справлявся з роботою протягом 5 років, за що його Кучма у 2002 році поставив премєром, і на цій посаді він теж досить ефективно працював. Що тільки коштує розширення гирла Дунаю, побудова двох атомний реакторів на Запорізькій та Хмельницькій АЕС, реформування (зниження) податку з доходів фізичних осіб (яке у нас було успішним, а в Росії провалилося), підготовка і прийняття Господарського та Цивільного кодексів, забезпечення росту економіки у 2004 році на рівні 12% ВВП і це все за два роки!!!
Тому казати, що Янукович тупіца - може тільки не думаюча людина яка нічого в своєму житті навіть не пробував досягати і щось зробити. Янукович - це дуже талановитий менеджер-управлінець. Стиль управління якого такий:
1. Колегіальне прийняття рішення (тобто він слухає різні сторони і сам приймає рішення);
2. Дуже жорсткий контроль за виконанням (при чому, іноді може пояснити як кажуть по-чоловічому).
Так, він не вміє гарно говорити, але це потрібно тільки бабам, які плачуть перед телевізором...

Тимошенко - гарний агітатор, має сильний вплив на людей та якості лідера. Але із-за своєї внутрішньої слабості (оскільки боїться сильних конкурентів), тримає у своїй команді тільки слизняків і бездарів дволиких. Так як із сильними людьми вона не справиться і дуже боїться собі виростити конкурентів. Крім того, як управлінець дуже слабка:
1. Зовсім не мала управлінського досвіду (за своє життя ніким не керувала крім в ЄЕСУ де працювало бухгалтерка, секретарка і ВОНА (щось типу посередника РОСУКРЕНЕРГО у штаті якого 4 чоловіки з яким вона зараз бореться)
2. Не може прийняти виваженого та не істерично-популістського рішення. Дуже боїться втратити владу, ради чого готова навіть Путі сраку лизати.
3. Скоріше за все наркоманка, оскільки у неї дуже бігають очі, і депутати не раз бачили як вона нюхає білий порошок.
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15).
fill_nick не на форумі   Reply With Quote
Старий 06-02-2010, 14:27   #839
Americano
Banned

Адреса: Shitswille, UA
Повідомлення: 2,330
За замовчуванням

Цитата:
я тоже
ну как бы я подумал что противно выбирать между Ю и Я... Я - гоно, но Ю - это полное говнищще... поэтому против всех буду. уже блин за Юсченка наголосовался - хватит... так смешно становится и печально как 2004-2005 вспомню... митинги-хуитинги
Americano не на форумі   Reply With Quote
Старий 06-02-2010, 14:30   #840
[SPY]der(FOG)
Ветеран

Unhappy

Цитата:
Повідомлення від fill_nick Переглянути допис
3. Скоріше за все наркоманка, оскільки у неї дуже бігають очі, і депутати не раз бачили як вона нюхає білий порошок.
Вот этим ты меня убил в конце. Всё с твоими тверждениями о ВВП перечеркнулось враз 3 пунктом.

З.Ы. Кстати депутаты её хоть могут увидеть, а Янык появлялся за 2009 год в ВР всего 3 раза. А это его работа, за которую ему платят из нашего кармана нехилую зарплатень.

Мітки
выборы, политика

Posting Rules