![]() |
|
![]() |
#1 |
Гуру
Повідомлення: 4,787
|
![]()
Я не похож на ЧВ, я - властелин ЧВ. Onex, и чем я на него похож? P.S. Ты же меня один раз видел, и то давно. Teoden, что именно есть? ))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Старожил
Повідомлення: 3,258
|
![]() Цитата:
эт не в обиду, просто заметил сходство)
![]() |
![]() |
#3 |
Гуру
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Гуру
Повідомлення: 4,787
|
![]()
Насколько мне помнится, у меня разрез глаз между азиатским и европейским (уже, чем у европейца, но шире, чем у азиата). Где ты заметил сходство моих глаз с глазами представителя негроидной расы - хд.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Фанат
Повідомлення: 516
|
![]()
Чоловіки, а що ми тут сперечаємося, як діти їй Богу!
![]() Для тих, хто сцить, що один-одного перестріляють, нагадаю, що у нас легально зброї в Україні сотні тисяч і ще не чули, щоб когось перестріляли (зброя миливська, правоохоронних органів, суддей, журналістів, іменна, багатих дядок і т.д.) Для тих хто переживає, що зброю куить лох і в лоха її заберуть, то теж не хвилюйтеся. Лох її ніколи не купить, хоча б тому, що засцить, щоб її не забрали ![]()
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#7 | |
Гуру
Адреса: My home is Amber...
Повідомлення: 4,511
|
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Фанат
Повідомлення: 516
|
![]()
Ніхто не застрахований навіть від того, що його можуть підрізати на вулиці. Повірте, вижити шансів не більше ніж від пострілу. А власник зброї несе відповідальність за неї і хоче вміти нею користуватися, тому і зацікавлений хоча б курси пройти. А лікар психічно хворому не дасть дозвіл, повірте (в разі чого його теж будуть таскати по міліціям). Шизофреніки та інші на обліку усі стоять.
Цитата:
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Читатель
Повідомлення: 65
|
![]()
Верим в чесность наших докторов и в то, что стражи закона будут доблестно пресещать все попытки обойти шизофренико-оружейный запреты. Но разве нельзя уже после получения ствола головой бахнуться?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Гуру
|
![]()
обычно, "сдвиги по фазе" уже заметны в подростково-юношеском возрасте. Ну очень редкие случаи, когда психическая болезнь вдруг настигнет человека в зрелом возрасте без устойчивосй и заметной склонности( легкой формы) к болезни.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Мітки |
prima лицемер, prima расстроился, prima хороший, vov збуджує, vov оналитиг!, жорсткий троллінг від vov, закон и порядок, никнейм распоясался, пристерилите никнейма, сезон охоты на вова |
|
|