Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 18-05-2010, 22:02   #1
Dark
Гуру

Dark's Avatar

Повідомлення: 4,787
За замовчуванням

Я не похож на ЧВ, я - властелин ЧВ. Onex, и чем я на него похож? P.S. Ты же меня один раз видел, и то давно. Teoden, что именно есть? ))
Dark не на форумі   Reply With Quote
Старий 18-05-2010, 22:52   #2
Teoden
Старожил

Teoden's Avatar

Повідомлення: 3,258
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Dark Переглянути допис
Я не похож на ЧВ, я - властелин ЧВ. Onex, и чем я на него похож? P.S. Ты же меня один раз видел, и то давно. Teoden, что именно есть? ))
имхо у вас форма глаз похожа

эт не в обиду, просто заметил сходство)
Старий 18-05-2010, 23:11   #3
Onex
Гуру

Повідомлення: 8,690
Send a message via ICQ to Onex
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Teoden Переглянути допис
имхо у вас форма глаз похожа

эт не в обиду, просто заметил сходство)
Onex не на форумі   Reply With Quote
Старий 18-05-2010, 23:11   #4
Dark
Гуру

Dark's Avatar

Повідомлення: 4,787
За замовчуванням

Насколько мне помнится, у меня разрез глаз между азиатским и европейским (уже, чем у европейца, но шире, чем у азиата). Где ты заметил сходство моих глаз с глазами представителя негроидной расы - хд.
Dark не на форумі   Reply With Quote
Старий 18-05-2010, 23:13   #5
fill_nick
Фанат

Повідомлення: 516
За замовчуванням

Чоловіки, а що ми тут сперечаємося, як діти їй Богу! Одні кажуть, що їм треба зброя, інші - що нікому вона не треба бо і так все можна вирішити. Так які проблеми, нехай її дозволять і ті кому треба пройдуть тести лікарів, відповдні курси підготовки і куплять собі її. А хто так всі питання вирішує, то нехай не купує, то які ж проблеми?

Для тих, хто сцить, що один-одного перестріляють, нагадаю, що у нас легально зброї в Україні сотні тисяч і ще не чули, щоб когось перестріляли (зброя миливська, правоохоронних органів, суддей, журналістів, іменна, багатих дядок і т.д.)

Для тих хто переживає, що зброю куить лох і в лоха її заберуть, то теж не хвилюйтеся. Лох її ніколи не купить, хоча б тому, що засцить, щоб її не забрали Інакше вже давно би купив собі або велику дубинку або баланчик або пневмат і т.д. Я щось не бачив, щоб лохи ризикували це собі купляти.
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15).
fill_nick не на форумі   Reply With Quote
Старий 18-05-2010, 23:47   #6
turs
Гуру

turs's Avatar

Повідомлення: 3,983
Send a message via ICQ to turs
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від fill_nick Переглянути допис
Чоловіки, а що ми тут сперечаємося, як діти їй Богу! Одні кажуть, що їм треба зброя, інші - що нікому вона не треба бо і так все можна вирішити. Так які проблеми, нехай її дозволять і ті кому треба пройдуть тести лікарів, відповдні курси підготовки і куплять собі її. А хто так всі питання вирішує, то нехай не купує, то які ж проблеми?

Для тих, хто сцить, що один-одного перестріляють, нагадаю, що у нас легально зброї в Україні сотні тисяч і ще не чули, щоб когось перестріляли (зброя миливська, правоохоронних органів, суддей, журналістів, іменна, багатих дядок і т.д.)

Для тих хто переживає, що зброю куить лох і в лоха її заберуть, то теж не хвилюйтеся. Лох її ніколи не купить, хоча б тому, що засцить, щоб її не забрали Інакше вже давно би купив собі або велику дубинку або баланчик або пневмат і т.д. Я щось не бачив, щоб лохи ризикували це собі купляти.
где-то так)

...eternal kid...
turs не на форумі   Reply With Quote
Старий 19-05-2010, 00:44   #7
warfolomeich
Гуру

warfolomeich's Avatar

Адреса: My home is Amber...
Повідомлення: 4,511
За замовчуванням

Цитата:
Так які проблеми, нехай її дозволять і ті кому треба пройдуть тести лікарів, відповдні курси підготовки і куплять собі її. А хто так всі питання вирішує, то нехай не купує, то які ж проблеми?
Интересно , давно ли ты проходил тест у врачей на профпригодность или на осмотр по поводу получения прав? Все ли осмотры ты проходил и ни копейки не платил? Если не платил и всё проходил - поздравляю, таких как ты очень и очень немного , можно сказать уникум, если всё таки почти не проходил и башлял ( или вообще не работаешь или не водишь, извини - лично не знаком , не знаю) - нафига демагогию разводишь? Ещё расскажи про неподкупную милицию и доблестное ГАИ, настроение на ночь поднимешь....
warfolomeich не на форумі   Reply With Quote
Старий 19-05-2010, 12:27   #8
fill_nick
Фанат

Повідомлення: 516
За замовчуванням

Ніхто не застрахований навіть від того, що його можуть підрізати на вулиці. Повірте, вижити шансів не більше ніж від пострілу. А власник зброї несе відповідальність за неї і хоче вміти нею користуватися, тому і зацікавлений хоча б курси пройти. А лікар психічно хворому не дасть дозвіл, повірте (в разі чого його теж будуть таскати по міліціям). Шизофреніки та інші на обліку усі стоять.

Цитата:
Повідомлення від warfolomeich Переглянути допис
Интересно , давно ли ты проходил тест у врачей на профпригодность или на осмотр по поводу получения прав? Все ли осмотры ты проходил и ни копейки не платил? Если не платил и всё проходил - поздравляю, таких как ты очень и очень немного , можно сказать уникум, если всё таки почти не проходил и башлял ( или вообще не работаешь или не водишь, извини - лично не знаком , не знаю) - нафига демагогию разводишь? Ещё расскажи про неподкупную милицию и доблестное ГАИ, настроение на ночь поднимешь....
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15).
fill_nick не на форумі   Reply With Quote
Старий 19-05-2010, 13:22   #9
big bang
Читатель

big bang's Avatar

Повідомлення: 65
За замовчуванням

Цитата:
А лікар психічно хворому не дасть дозвіл, повірте (в разі чого його теж будуть таскати по міліціям). Шизофреніки та інші на обліку усі стоять.
Верим в чесность наших докторов и в то, что стражи закона будут доблестно пресещать все попытки обойти шизофренико-оружейный запреты. Но разве нельзя уже после получения ствола головой бахнуться?
big bang не на форумі   Reply With Quote
Старий 20-05-2010, 04:29   #10
Onex
Гуру

Повідомлення: 8,690
Send a message via ICQ to Onex
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від big bang Переглянути допис
Верим в чесность наших докторов и в то, что стражи закона будут доблестно пресещать все попытки обойти шизофренико-оружейный запреты. Но разве нельзя уже после получения ствола головой бахнуться?
обычно, "сдвиги по фазе" уже заметны в подростково-юношеском возрасте. Ну очень редкие случаи, когда психическая болезнь вдруг настигнет человека в зрелом возрасте без устойчивосй и заметной склонности( легкой формы) к болезни.
Onex не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Мітки
prima лицемер, prima расстроился, prima хороший, vov збуджує, vov оналитиг!, жорсткий троллінг від vov, закон и порядок, никнейм распоясался, пристерилите никнейма, сезон охоты на вова

Posting Rules