![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#3721 | |
Фанат
Повідомлення: 516
|
![]() Цитата:
Людина повинна платити по рахункам. Якщо не може (з різних причин), то її майно мають продати і віддати людям гроші які вона винна. Решту, що залишилося повернути колишньому власнику квартири. Я проти того, щоб люди вирішували свої проблеми за рахунок коштів інших людей!
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15). |
|
![]() |
![]() |
#3722 | |
Гуру
Повідомлення: 3,850
|
![]() Цитата:
Особисто я вважаю, що при нашій пам"яті в цій країні основна маса людей добре жити не буде. Тому раджу всім не сподіватися на владу і ні в якому разі не намагатися все робити чесно і по закону, треба брати з держави по максимуму і давати по мінімуму, це і є конкурентноспроможністю в Україні. |
|
![]() |
![]() |
#3723 | ||
Гуру
Адреса: My home is Amber...
Повідомлення: 4,511
|
![]() Цитата:
![]() З.Ы. Если я буду покупать сыр за 10-20 грн килограмм, а квартиру можно будет купить за 5000 -10000 у.е. - пусть я буду считаться бедным... Цитата:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3724 |
Гуру
Адреса: Винница
Повідомлення: 3,528
|
![]()
Вы когда-то обращали кто не платит за квартиру? Если смотреть по тем бумажкам которые втыкивают в почтовые ящики, то долги в основном у тех, кто ездит на Ровере, Инфинити, в общем не самые бедные люди.
Бедный человек не станет не платить за квартиру, разве что денег у него не будет вообще. Потому-что он знает, что если не заплатит за текущий месяц, то в следующем не сможет рассчитаться уже за 2-3 месяца, просто не будет с чего.
#3725 | |
Гуру
Адреса: My home is Amber...
Повідомлення: 4,511
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#3726 |
Гигант мысли
Повідомлення: 1,114
|
![]()
Я вам так скажу, большинство пенсионеров всегда жалуються , какие они бедные нещастные и тд, как все дорого и плохо, платить нечем, зато у самих в заначках как минимум по несколько тысч лежат ...
|
![]() |
![]() |
#3727 |
Гуру
Адреса: ДоМа
Повідомлення: 3,677
|
![]()
Доживи до их возраста - поймеш зачем им пару тысяч надо иметь всегда(и на что эти денгьги они приготовили).
#3728 |
Гигант мысли
Повідомлення: 1,114
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3729 |
Начальника
Адреса: http://img85.imageshack.us/img85/121/zdes.jpg
Повідомлення: 1,481
|
![]()
Непонял
![]() Коммунисты жжут ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3730 | |
Фанат
Повідомлення: 516
|
![]()
По-перше. Більше 80% наявних в Україні квартир люди отримали безкоштовно від держави. Тому ніхто на них пів-життя не горбатився.
Деякі люди купили квартири коли вони були дешеві (до 2004 року). Якщо ці категорії людей не можуть заробити собі на утримання квартири, враховуючи державну субсидію. То це значить, що дані люди: 1. Алкоголіки; 2. Наркомани; 3. Просто не здатні вижити в суспільстві. То тоді чому із-за них робітники ЖЕКів, тепломереж, водоканалу і т.д. які надають послуги повинні отримувати заробітну плату із затримками. Або із-за таких людей, часто відключають гарячу воду і т.д.? Той хто купує нові квартири, думаю, що може заплатити комунальні. Якщо людина виїхала на пів-року, то нехай платить комунальні наперед, як це роблю наперед я. А Ви думаєте, що дуже дешево коштує відключення боржника від води або газу, якщо стояк загальний? І чи мають ЖЕКи на це кошти? Цитата:
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15). |
|
![]() |
![]() |
|
|