![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#3751 |
Гуру
Повідомлення: 6,093
|
![]()
Нашел тут на одном форуме:
У умственно отсталых есть документы и права, но они недееспособны и должны находиться под чьим-то контролем. У Украины есть флаг, герб, гимн, но она должна находиться под чьей-то контролем и присмотром. Стремясь в ЕС, украинцы подсознательно понимают, что должны быть в составе более крупного образования, под присмотром более вменяемых. Иначе современные «гетьманы» доведут людей и страну до ручки. А в ЕС, - будет кому сверху погрозить пальцем. В этом, по видимому, основная причина стремления украинцев в ЕС? ![]()
#3752 | ||
Гуру
Адреса: Винница
Повідомлення: 3,528
|
![]() Цитата:
Цитата:
![]() |
#3753 | |
Начальника
Адреса: http://img85.imageshack.us/img85/121/zdes.jpg
Повідомлення: 1,481
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#3754 |
Фанат
Повідомлення: 516
|
![]()
Цікавий ролик, правда "трохи перегнули", але багато і правди є.
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15). |
![]() |
![]() |
#3755 |
Гуру
|
![]()
Какое право эти гандоны имеют право негров называть истотами, суки националистические. Эти мудаки всю жизнь, пока не подохнут, будут твердить что во всех бедах виноваты москали и жиды при этом за свою жалкую жизнь не сделав не на мизинец, а забыл, ещё умеют клепать этот не смешной пиздец.
#3756 |
Начальника
|
![]()
Кінець самий толерантний, взагалі 95% правда, але вона нікому не треба, от про негрів це завжди актуально, доречі фотки які на початку є у кожного політика в світі який займає "відповідальну" посаду. І мені цікаво чому антирасистів и т.п. не чути коли президент Франції примусово депортує тисячі циган
![]() |
![]() |
![]() |
#3757 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() |
#3758 |
Гуру
Повідомлення: 4,787
|
![]()
Напомнить Дэвида Лэйна?
88. Вот вернейшие признаки больной, умирающей нации: - смешение рас; - разрушение семьи; - наркомания, алкоголизм; - детоубийство (аборты); - инфляция и процентное рабство; - присутствие чужих, чужой культуры, несущей материализм; - войны, затеянные политиками, которые заботятся о собственной выгоде; - гомосексуализм; - религия, противоречащая законам природы. |
![]() |
![]() |
#3759 |
Начальника
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3760 | |
Фанат
Повідомлення: 516
|
![]() Цитата:
Скажу Вам чесно - я не проти євреїв, а багатьох з них дуже поважаю (того ж Бродського наприклад). Але мені дуже не подобаються такі з них: 1. Які вважають, що Україну треба зробити відстойником для нелегалів, оскільки вони себе вважають чомусь "в гостях", хоча живуть тут тисячі років і ніхто їм особливо не заважає; 2. Які не поважають мову та культуру українців та виступають проти українського. Додам, що це стосується будь-якої національності. Endy48! Євреї не асимілювалися в Україні та в інших країнах лише тому, що вони вважають себе: 1. "Богообраними", відповідно вищими за статусом за корінне населення; 2. Завдяки іудаїзму, як релігії, яка підтверджує "богообраність". Тому я розумію, чому Ви на мене ображаєтеся. Але знайте, я Вам зла не бажаю та на Вас зла не тримаю! Живіть, любіть, творіть! Адже Україна і Ваша земля, і проблеми українців, як корінної нації - і Ваші проблеми. Адже Ви теж українець, хоч і єврейський.
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15). |
|
![]() |
![]() |
|
|