Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Комерційний форум

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 05-01-2011, 02:08   #1
AlexAiS
Ветеран

AlexAiS's Avatar

Адреса: 127.0.0.1
Повідомлення: 2,048
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від ASUS Переглянути допис
Тріснуло захисне скло на ASUS m 930, на сервісі ні...чого не сказали, як варіант радять вставити оргскло?! Порадьте будь-ласка чи можлво знайти передню панель (розкладушка), чи від іншого телефона, чи??
Класний апарат. Але запчастин для нього нема ніде абсолютно. Оргскло - хм... боюсь навіть уявити, як це виглядатиме хоча б гіпотетично... В даному випадку нічого порадити не можу, краще не псувати девайс остаточно
AlexAiS не на форумі   Reply With Quote
Старий 05-01-2011, 22:31   #2
ASUS
Юзер

Повідомлення: 12
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від AlexAiS Переглянути допис
Класний апарат. Але запчастин для нього нема ніде абсолютно. Оргскло - хм... боюсь навіть уявити, як це виглядатиме хоча б гіпотетично... В даному випадку нічого порадити не можу, краще не псувати девайс остаточно
Так-то воно так, але читати смс чи дитись відео через тріснувший "ілюінатор" трохи незручно, та й побоююсь, що бруд,який накоплюється під склом і в тріщині може вивести сам дислей. В принципі я цікавився, є людина, яка може мені виконати дане замовлення, але як потім його зафіксувати на корпусі??? Герметиком чи двостороннім скотчем??? І як довго протримається даний елемент чи не буде потрапляти бруд скрізь бокові щілини (яка б ця робота тояною не була все-таки це неоригіналий елемент), чи можлио якось ущільнити зазор. Цікаво чи може підійти скло від якогось іншого апарата, на щастя в м"ясному павільйоні мжуть запропонувати усе окрім цього((((.Спасибі за відповідь
ASUS не на форумі   Reply With Quote
Старий 06-01-2011, 00:06   #3
AlexAiS
Ветеран

AlexAiS's Avatar

Адреса: 127.0.0.1
Повідомлення: 2,048
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від ASUS Переглянути допис
Так-то воно так, але читати смс чи дитись відео через тріснувший "ілюінатор" трохи незручно, та й побоююсь, що бруд,який накоплюється під склом і в тріщині може вивести сам дислей. В принципі я цікавився, є людина, яка може мені виконати дане замовлення, але як потім його зафіксувати на корпусі??? Герметиком чи двостороннім скотчем??? І як довго протримається даний елемент чи не буде потрапляти бруд скрізь бокові щілини (яка б ця робота тояною не була все-таки це неоригіналий елемент), чи можлио якось ущільнити зазор. Цікаво чи може підійти скло від якогось іншого апарата, на щастя в м"ясному павільйоні мжуть запропонувати усе окрім цього((((.Спасибі за відповідь
Зафіксувати краще якісним тонким двостороннім скотчем, який використовується у віконних конструкціях, реально гарно тримає. Бруд крізь щілини потрапляти буде, якщо буде зазор; ущільнення теоретично можна реалізувати, але від цього втратиться естетичний вигляд. Якщо Вам зроблять скло - ми його посадим. Але ні від чого іншого скло туди не підійде
AlexAiS не на форумі   Reply With Quote
Старий 06-01-2011, 00:41   #4
ASUS
Юзер

Повідомлення: 12
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від AlexAiS Переглянути допис
Зафіксувати краще якісним тонким двостороннім скотчем, який використовується у віконних конструкціях, реально гарно тримає. Бруд крізь щілини потрапляти буде, якщо буде зазор; ущільнення теоретично можна реалізувати, але від цього втратиться естетичний вигляд. Якщо Вам зроблять скло - ми його посадим. Але ні від чого іншого скло туди не підійде
Байдуже, всерівно після цього, я планую його розписати, а то корпус сильно притомився
ASUS не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Мітки
алекс знает свое дело, листопис сует везде нос, путин хуйло, ремонт телефонов, сотовая связь, юрко набивает посты

Posting Rules