![]() |
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 108
|
![]()
Хотілось би придбати комплект з процесора та материнки (щоб зібрати на ньому сервер). Вимоги наступні:
- наявнсть SATA портів - інтегроване відео - гігабітна мережа - бажано LGA775 - бажано mATX - бажано можливість роботи ЦПУ на занижених частотах - залізо має бути без глюків, хоча можу розглянути варіант з мертвим саундом чи ps/2. - ціною десь до 350 грн - ще в додачу можу взяти кулєр та меморію (512-1024mb), особливо, якщо вона не ддр-2 я вже купив материсньку плату. Тепер цікавить лише процесор під 775 сокет (будь-який). Якщо хтось має щось зайве, то велкам. Буду радий почути ваші пропозиції (на контакти чи в тему). Будь-ласка, вказуйте ціну та модель вашого залізка, щоб можна було загуглити й уточнити всі деталі. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Читатель
|
![]()
все ще шукаю
- мамку з SATA, 1Gb LAN, int. video - та ЦПУ до неї |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ветеран
Повідомлення: 1,529
|
![]()
Приват у тебя ещё не работает, тебе нужно отписать 10 сообщений, тогда будет возможность писать тебе в приват. Есть предложение, дай асю или почту скину
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Читатель
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Читатель
|
![]()
до відома тих кому ця тема здалась хоч трохи цікавою..
я вже майже купив мат-плату в іншому місці; тому якщо в когось є пропозиції, будь-ласка, не зволікайте ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Читатель
|
![]()
я вже придбав мат.плату. Але все ще шукаю процесор під 775 сокет.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Гигант мысли
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Читатель
|
![]()
ще додам, що я трішки переглянув свої позиції щодо покупки, і як результат можу розглянути будь-який процесор (LGA775) від Celeron до Quad. Головне, співвідношення ціна/якість
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Читатель
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |