Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 26-09-2011, 13:29   #1051
turs
Гуру

turs's Avatar

Повідомлення: 3,983
Send a message via ICQ to turs
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від vov Переглянути допис
Скажу чесно, дорвався я б до влади... Порядок наводив би кардинальний, у всіх галузях. І демократія була б. І люди б мали право на зброю, на достойний захист у правоохоронних органах та судах.
Трощив би ці срані монополії аж бігом, навів би порядок у бюджетній сфері, органах влади. Різні виродки б не сосали гроші з народного бюджету у таких масштабах. Мені було б по-барабану, нікого б не жалів.

Відчуваю, що у такому разі, прийшлося би закінчити як Кенеді. Але по-іншому я б не поступав, бо дуже люблю Україну.
ты понимаешь, что ты говоришь о массовых репрессиях?)

...eternal kid...
turs не на форумі   Reply With Quote
Старий 26-09-2011, 13:36   #1052
TASHA
Гуру

TASHA's Avatar

Повідомлення: 7,618
За замовчуванням

Цитата:
Навіщо мені цим займатися. У мене ж будуть якісь заступники? Ставлю задачу, контролюю, немає результату - звільнюю. Мені конкретно Хацапетовка не цікавить, мене будуть цікавити макро-показники. Знаєте прислів'я "Не такий страшний пан, як його собаки!".

Я ж не Ющенко, чи слабохарактерна Юля, яких всі на куй посилають, а вони і далі дурників корчать. Якби це Зварич (Безсмертний і т.д.) на якомусь телеканалі кричали, що я подам заяву на звільнення, то я б їх звільнив одразу скопом без розбору. Щоб іншим не було повадно. А таких спеців в Україні як Зваричі не одна сотня тисяч. І не завадило б на них ще й податкову натравити, щоб перевірили чи по срєдствам живуть. А якщо ні, то хай скажуть де взяли гроші, якщо не скажуть, то нехай ними займаються правоохоронні органи та суд.

А у разі таких заступників типу Родянського, який на студії О. Довженко собі та деяких іншим впливовим євреям (Яну Табачнику наприклад) дачі вистроїв, і це посеред міста. Плюс поздавав усі приміщення студії в оренду - я б його не звільняв як та лошиха екс-міністр культури Білозір. Я б кожен тиждень чекав його на нараду з планами на тиждень, вносив би в них корективи і у разі невиконання жорстко перед усіма *бав. А кожен день його мав би контролювати один із заступників. Якщо від мене він би психологічного дискомфорту не відчував (в чому я сумніваюсь, бо маю керівний досвід і знаю як це робиться) і не почав би працювати на розвиток українського кіно, то я підібрав би такого його наставника, який би чітко позорив перед усім. Можна збирати засідання просфспілок і там позорити, догани давати. А у разі, не виконання завдань звільнити за службовою невідповідністю.

Можна і взагалі кадрів не міняти, а вибудувати таку систему, що усі будуть працювати на Україну та наш народ.
Главное, не забудь сделать свою ядерную бомбу!
Старий 26-09-2011, 13:45   #1053
Nickname
Ветеран

Nickname's Avatar

Повідомлення: 1,688
Send a message via ICQ to Nickname
За замовчуванням

Цитата:
Навіщо мені цим займатися. У мене ж будуть якісь заступники? Ставлю задачу, контролюю, немає результату - звільнюю. Мені конкретно Хацапетовка не цікавить, мене будуть цікавити макро-показники. Знаєте прислів'я "Не такий страшний пан, як його собаки!".

Я ж не Ющенко, чи слабохарактерна Юля, яких всі на куй посилають, а вони і далі дурників корчать. Якби це Зварич (Безсмертний і т.д.) на якомусь телеканалі кричали, що я подам заяву на звільнення, то я б їх звільнив одразу скопом без розбору. Щоб іншим не було повадно. А таких спеців в Україні як Зваричі не одна сотня тисяч. І не завадило б на них ще й податкову натравити, щоб перевірили чи по срєдствам живуть. А якщо ні, то хай скажуть де взяли гроші, якщо не скажуть, то нехай ними займаються правоохоронні органи та суд.

А у разі таких заступників типу Родянського, який на студії О. Довженко собі та деяких іншим впливовим євреям (Яну Табачнику наприклад) дачі вистроїв, і це посеред міста. Плюс поздавав усі приміщення студії в оренду - я б його не звільняв як та лошиха екс-міністр культури Білозір. Я б кожен тиждень чекав його на нараду з планами на тиждень, вносив би в них корективи і у разі невиконання жорстко перед усіма *бав. А кожен день його мав би контролювати один із заступників. Якщо від мене він би психологічного дискомфорту не відчував (в чому я сумніваюсь, бо маю керівний досвід і знаю як це робиться) і не почав би працювати на розвиток українського кіно, то я підібрав би такого його наставника, який би чітко позорив перед усім. Можна збирати засідання просфспілок і там позорити, догани давати. А у разі, не виконання завдань звільнити за службовою невідповідністю.

Можна і взагалі кадрів не міняти, а вибудувати таку систему, що усі будуть працювати на Україну та наш народ.
А имеются какие то реальные достижения в управлении группой людей?
Старий 26-09-2011, 13:46   #1054
TASHA
Гуру

TASHA's Avatar

Повідомлення: 7,618
За замовчуванням

Цитата:
Навіщо бомба. Треба вибудувати правильну систему. Бо за нинішньої системи, практично будь яка людина, яка приходить у владу "живе як усі господи" і нічого у цій країні не міняється.

На будь якому підприємстві є відповідальний по усім напрямкам. У нас при владі відповідальних немає. От з кого спитати за вимирання українського народу. Нація зменшилася на 5 млн. осіб, а крайніх і відповідальних немає. З кого спитати, чому 5-7 млн. українців жопи миють у Італіях старим бабам, а їх дітей фіг його знає хто виховує? З кого спитати за розкрадання державних підприємств, ваучеризацію і т.д.? Де ці відповідальні люди?

Система влади має бути такою, щоб усюди були відповідальні особи. Робота яких має моніторитися, і за висновками моніторингу приймати рішення про подальшу "карєру" того чи іншого чиновника.
Без бомбы - никак! Кто ж тебя послушается??? Прошли времена, когда боялись ботинка! Теперича токо - бомба их вразумит!
Старий 26-09-2011, 14:15   #1055
yas
Старожил

yas's Avatar

Адреса: Винница
Повідомлення: 2,767
Send a message via ICQ to yas
За замовчуванням

Цитата:
Замість цих чотирьох набрав людей взагалі лівих і без досвіду роботи у держ. установах. Працювали люди відмінно.
Это замечательно, что ты такой принципиальный и тебе повезло, что ты нашел толковых, способных людей на замену.
Но если в отдел можно еще кого-то найти то в управлении страной так может не получиться. Ющенко ведь тоже не балабол - он нацбанком руководил, и у яныка были успехи пока он базой (или чем там )управлял не подался. Разогнать министров легко, а вот где новых толковых набрать вот вопрос. Тоже самое и с киностудией - можно навести дисциплину, можно выделить бюджет, где ты толковых сценаристов, режиссеров и актеров возьмешь? Это "штучный товар", а не "пятак за пучок". Конечно, отбоя от желающих не будет, но одно дело хотеть, а другое талант.
Не даром Сталин в первую очередь кадрами занимался: подбором и распределением.

Останній раз редагувалося yas; 14:20.
yas не на форумі   Reply With Quote
Старий 26-09-2011, 14:40   #1056
Prima
Гуру

Prima's Avatar

Повідомлення: 14,923
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Boroda Переглянути допис
когда первый съезд (конференция, симпозиум, коллоквиум, совещание, пленум, пленарное заседание, пойко ...) ? Надеюсь быть приглашенным гостем, посмотреть/послушать выступления ВОВа и Нейма
Нейма в списке нет. Он в другом списке - "Враг народа"
А съезд... надо подумать

Останній раз редагувалося Prima; 14:46.
Prima не на форумі   Reply With Quote
Старий 26-09-2011, 15:01   #1057
Prima
Гуру

Prima's Avatar

Повідомлення: 14,923
За замовчуванням

Цитата:
треба буде якось за у пивному барі зібратися і подумати про перспективи
(ну прям як Гітлер будемо партію створювати )
А шо Гитлер, он был бы красавцем, еслиб небыл дурком. Но мы то в блокнотике у меня умные все
Prima не на форумі   Reply With Quote
Старий 26-09-2011, 15:13   #1058
Nickname
Ветеран

Nickname's Avatar

Повідомлення: 1,688
Send a message via ICQ to Nickname
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Prima Переглянути допис
А шо Гитлер, он был бы красавцем, еслиб небыл дурком. Но мы то в блокнотике у меня умные все
А дураком Гитлер и не был, вот только картина мира у него была довольно извращенная.
Старий 26-09-2011, 15:48   #1059
[IRINIC]
Ветеран

[IRINIC]'s Avatar

Повідомлення: 1,495
Send a message via ICQ to [IRINIC]
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Nickname Переглянути допис
Не факт, но вполне возможно, если будет необходимость. Хотя жену отправил бы.
а если ты сам лично не планируешь использовать преимущества легалайза (вернее, планируешь по необходимости, не совсем понял эту формулировку, но ладно), то почему ты рьяно ратуешь за разрешение скрытого ношения оружия?
Старий 26-09-2011, 16:24   #1060
Zealot
Юзер

Повідомлення: 20
За замовчуванням

Цитата:
Після грубої сили, німці зробили ставку на нео-колонізацію та створили утворення ЄС і виявилися праві. Росії поки цього не зрозуміти.
а как это понимать???
Zealot не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Мітки
prima лицемер, prima расстроился, prima хороший, vov збуджує, vov оналитиг!, жорсткий троллінг від vov, закон и порядок, никнейм распоясался, пристерилите никнейма, сезон охоты на вова

Posting Rules