Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Технічний форум

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 24-05-2012, 16:04   #11
oleg_cs
Писатель

Повідомлення: 205
Send a message via ICQ to oleg_cs
За замовчуванням

проблему з підключенням євровилки вирішив придбавши http://dvd.mk.ua/tovar/16972-PowerCu...X3-B-6PP).html
Тепер потрібно уточнити чи достатньо мого старого УПСа http://www.nix.ru/autocatalog/ippon/...USB_31197.html і просто сходити придбати ще новий акум., чи потрібно взяти "мощніший" новий УПС.

Працювати буде ПК, монітор, акустична система;
Конфігурація ПК: Тип ЦП QuadCore Intel Core i5-2300, 2800 MHz,
БП - 550 (Chieftec), 4 Г оператви, Видеоадаптер NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (1024 Мб).
oleg_cs не на форумі   Reply With Quote
Старий 24-05-2012, 18:17   #12
maxim
Юзер

Повідомлення: 46
За замовчуванням

Так не все ясно... мав на увазі саме "модель" монітора, акустика ну і блок живлення?

1. VGA споживає не мало, на оф. сайті написано 116W
2. HDD - небагато... приблизно 10W
3. RAM, небагато, можна знехтувати
4. CPU - 95W
5. MB -
6. Modem/router -
7. Акустика -
8. Монітор -
9. БЖ- 550W (номінальна потужність самого блока) Блоки як правило беруться з запасом (навряд він буде працювати на повну потужність)

Найкращий спосіб ввімкнути PC і навантажити його, наприклад запустити якусь останню "цяцьку", підключити все це через ватметр, або ж заміряти амперметром і вирахувати потужність.

Думаю ваш старий UPS повинен працювати... можна спробувати, але потрібно мати на увазі що повинен бути запас потужності (Наприклад поміняєте монітор на якийсь там 30" ітд...) А також коли UPS має запас потужності, новий акумулятор проживе довше і щасливіше життя. Батарея в ньому мабуть така ж як і в даному APC - 7Ah. Номінальна потужність вашого UPS - 600VA = 350W. Більше цього значення підключати не варто.
maxim не на форумі   Reply With Quote
Старий 25-05-2012, 23:06   #13
maxim
Юзер

Повідомлення: 46
За замовчуванням

На вашому місці я б взяв новий APC або MGE.
Потужністю від 700VA до 1000VA

Наприклад такі:
APC Back-UPS ES 700VA
MGE Pulsar Ellipse 800VA
APC Back-UPS Pro 900VA
//
Якщо взяти середні значення на око, думаю в навантаженні ваша конфігурація буде максимум 290-350W, в простої 120-130W. (це разом з монітором 23", акустичною системою, модемом/маршрутизатором)

Ну як, щось вирішили?
maxim не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules