![]() |
|
![]() |
#1 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
Учителей прошу не путать с преподавателями, преподаватели в большинстве зажравшиеся крысы: зарплата преподавателя со стажем достойная + грубо говоря 2 месяца отпуска и постоянное скрытое вымогательство... Учитель в первые годы работы получает минимальную заработную плату, при этом его работа состоит не только в проведении уроков, классном руководстве.., а и в подготовке к этим самым урокам, которая забирает большую часть личного времени.
![]() |
#2 | |
Гуру
|
![]()
таки да
![]() Цитата:
а как прожить на 1.5-2 тыс. грн ? ![]() откуда уверенность что врачи требуют деньги за свои услуги? не хочешь учиться - башляй все просто. слышал конечно разные истории, что пока не принесешь деньги зачет не поставят. Но лично ни разу с этим не сталкивался ![]() У меня наоборот другая картина, вот не нравиться мне предмет, мне проще заплатить чтоб все было тип топ, так нет, есть люди порядочные, принципиальные, которые взяток не берут. это люди обычно за 60, за 70 ![]()
![]() |
#3 |
Гигант мысли
|
![]()
Бывали соответственные жизненные ситуации... Требовать особо не требуют, - предлагают варианты на выбор.
#4 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() самые дорогие это опирирующие хирурги, остальные так.....пакет: конфеты, бутылка, кофе ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Banned
Повідомлення: 2,329
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() я люблю пакеты ![]()
![]() |
#7 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
Конфеты и т.д. - не то время...
![]() |
#8 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
я раз побывал на дачи у уролога ![]() я офигел откуда столько денег у писькиного доктора ![]()
![]() |
#9 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
#10 | |
Старожил
Повідомлення: 3,220
|
![]() Цитата:
А вчителі, які навмисно занижають оцінку дітям, бо ті не ходят на репетиторство до них, або йдуть до інших вчителів. І при цьому навмисно не дають належний рівень знань на уроках, заради того щоб діти ходили до них на репетитерство. І це лише декілька прикладів зловживань, перелік яких можна вести і вести. Це в кого зарплати низькі - у вчителів. Можливо для міста і низька заробітна плата в середньому 3000-3500 грн. Але з іншого боку працюют вони здебільшого не кожен день, і до обіду максимум ![]() ![]() А тепер прикиньте ці всі умови в селі (де будинок свій, їжа з городу, молочко з коровки). І порівняйте із іншими людьми в селі, які отримують в кращому випадку (якщо буде робота ![]() ![]() Стосовно мінімальної зарплатні вчителів, вона складає на даний період 1700-2000, це відразу після університету по мінімальному розряду і без стажу. Меньше отримують лише ті хто має меньше ставки. І це як не прикро саме молодь ![]() А тепер прикинемо, що в школі працює чоловік і жінка в обох зарплатня 4000, плюс в кожного пенсія 1500-2000, плюс щотижня на базар завезуть сира з сметаною на 1000. Виходить на сім'ю де вже не потрібно виховувати дітей (бо вже повиростали) приблизно 15000 грн. щомісяця ![]() ![]() ![]() Да в місті дещо важче, але ж ніхто не заважає у вільний час зайнятися чимось іншим, графік роботи для цього дуже сприяє ![]() І не слухайте вчителів і лікарів, котрі плачуться на свою зарплатню. Їм дай хочаб зарплатню у 10 тис., вони все одно будуть нояти. Це дуже "важкі" люди (в більшості даже тупі), з ними неймовірно розмовляти, вони вперті і самозакохані, і ставлять себе зверхньо, ніби вони якись елітний прошарок населення (можуть кинути репліку накшталт "за що прибиральниця отримує 1000 грн., вона лише тричі в день помила пол, витерла пил, і почистила вбиральню, а мене цілий день доїдають ті малі стервятники". А як вони плачуть, що нехочуть працювати за ті крихти. А ви попробуйте їх з відти повигонити, чи влаштуватися на роботу за просто так. Можливо хтось не повірить, ваша справа, я теж був вражений. Маю справу з даними людьми щодня, до того ж моя жінка теж вчителька ![]() Вибачте за офтоп.
![]() |
Мітки |
передоросли не работают, сопли и слюни |
|
|