![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#10791 | |
Ветеран
Повідомлення: 1,711
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#10792 |
Ветеран
Повідомлення: 2,052
|
![]()
От я Вам пояснюю, що Яник би давно викинув Собачника якби не Раша. Питання його відставки піднімалося не один раз. Але "чомусь" його знову поставили. Тому Яник вирішує далеко не все і на поводу у карликів приходиться потроху йти.
П.С. Я на речі дивлюся обєктивно. У Яника теж є позитиви серед гори негативів, але це не значить, що хтось комусь лиже зад. Тут не треба кричати, що зек, а треба зважувати позитиви та негативи та їх питому вагу. Я голосував за Свободу, а не регіони, бо хочу змін (надій на ющіів, юль, кроликів, тигіпок, клічків і т.д. уже немає). У мене немає "чорного" та "білого", бо є ще багато відтінків. Чого і Вам раджу. |
![]() |
![]() |
#10793 |
Ветеран
|
![]()
От чого треба боятися
![]() |
![]() |
![]() |
#10794 |
Ветеран
|
![]()
МЗС відреагувало на переселення українців до Сибіру
![]() "Не хотілося б надавати особливого значення висловлюванням такого собі товариша Бредихіна, проте в цілому ми виходимо з того, що український народ досить сильний і мудрий, щоб не стати демографічним матеріалом для вирішення демографічних проблем Росії у Сибіру", — заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин, коментуючи відповідну заяву Бредихіна. |
![]() |
![]() |
#10795 |
Гигант мысли
Повідомлення: 1,096
|
![]()
Гес когда ты забаниш этого Logs ?????(а точнее дебила Филиника ,он же VOV)
|
![]() |
![]() |
#10796 |
Ветеран
Повідомлення: 2,020
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10797 |
Ветеран
|
![]()
Тут деякі "великодержавники" воняють, але бути генетичним матеріалом для укріплення позицій Росії в Сибіру проти Китаю бажання щось не проявляють.
І при тому, вони забувають, що своїми "русскіми" їх в Росії ніхто не вважає. Для російських росіян українські росіяни - такі ж "хохли" як і інші українці. Пора би це було зрозуміти. |
![]() |
![]() |
#10798 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
а так - твоя мама тебя тоже наверное генетическим материалом считала для колониального УССР когда рожала, так ведь? ![]()
![]() |
#10799 |
Старожил
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10800 | |
Гуру
Повідомлення: 6,093
|
![]() Цитата: