![]() |
![]() |
#1 |
Писатель
Повідомлення: 178
|
![]()
Продаётся земельный участок в с.Сосонка Винницкого района. 52 сотки, приватизирован, может использоваться как под застройку так и под ведение хозяйсива. Цена - $13000.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ветеран
Повідомлення: 2,020
|
![]()
реальні фото є?
що знаходиться по сусідству? наявність світла та газу на ділянці чи по вулиці? споруди на ділянці відсутні? огорожа є? якщо є, то яка? чи є криниця, свердловина? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Писатель
|
![]()
Фото немає. Поруч житлові будинки. Газ є, але не проведений, 50 метрів поруч. Так само з електрикою, стовп стоїть поруч, але не проведена. На території неаелика глиняна хата з погрібом. Криниці на території немає, але є за ~50 м.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
тим не менше бажаю успіхів у продажу ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Писатель
|
![]()
Мені здається, судити про ціну не бачивши ділянки, не зовсім корректно. А по-друге, торг ніхто не відміняв.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Писатель
|
![]()
Актуально
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
просто я хочу купити ділянку, і кілька місяців моніторю оголошення, тому і в цінах приблизно оріентуюсь. саме Ваше оголошення мені навіть не тільки через ціну не цікаве. але якби було цікаве, я б обрав це: http://vinnitsa.vin.slando.ua/obyavl...57e;r:24;s:313 землі більше, відстань від міста приблизно однакова, місця там гарні. і майже вдвічі дешевше, прошу зауважити ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Писатель
|
![]()
Актуально
|
![]() |