![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#43071 | |
Ветеран
Повідомлення: 2,052
|
![]() Цитата:
---------------------------------------- Кандидат в президенты Украины Юлия Тимошенко считает, что люди, которые призывают свергать власть, являются частью сценария, который разворачивается на востоке Украины. Об этом она заявила в эфире телеканала ICTV, сообщает УНИАН. "То, что сейчас произошло на Майдане Независимости, и то, что завтра призывают идти и валить власть - это часть того сценария, который разворачивается на востоке Украины, но только перемещается в Киев", - сказала Тимошенко. Лидер партии "Батькивщина" считает, что сейчас существует большая угроза силовых действий в отношении административных зданий в Киеве. "Сотни вооруженных людей окружают сейчас Верховную Раду Украины, и подтягиваются дополнительные силы. Сейчас это те люди, которые на площади несколько часов назад призывали штурмовать и валить власть", - отметила Юлия Тимошенко. Напомним, ранее активисты пикетировали здание Верховной Рады и жгли шины перед ним, требуя привлечь к ответственности главу МВД Арсена Авакова и и.о. президента Александра Турчинова за якобы неэффективную политику сопротивления сепаратизму. ну й хто скаже, що вони з Овочем не одинакові? Той теж вопив шо то всі на Майдан за сценарієм Заходу, "антиукраїнських сил", заради повалення влади виходять. ПС: я вже писав, що для наведення ладу в країні потрібно просто нейтралізувати цю старушенцію і все піде, як по маслу. Це просто якась рокова баба для України. ПС2: де там гонта, видайте йому суперклей і каляску та скажіть адресу, де бабуленція мешкає.
![]() |
#43072 |
Ветеран
Повідомлення: 2,052
|
![]()
Де ви чули заклики до повалення влади? Всі кричать Турчинов, Аваков у відставку. Це що, повалення влади? Я розумію що у юльків манія величі - Україна це Я. Якщо ви проти мене ви проти влади, і т.п. Під час переправи коней не міняють, але якщо коні стали посеред річки, ждати поки вони настояться? Випрягати і штовхвти воза самим. Я розумію, що ви скажете що випрягати не гуманно і треба виштовхувати і віз і коней. Я вважаю що таких коней ще до переправи треба було пристрелити.
#43073 |
Гигант мысли
Повідомлення: 799
|
![]()
А что она должна была делать в День своего рождения?
#43074 |
Гигант мысли
Повідомлення: 799
|
![]()
ты щас про посты Логса?
#43075 |
Гуру
Повідомлення: 6,093
|
![]()
Экранизация старого советского анекдота про Рабиновича на демонстрации
![]()
#43076 |
Старожил
Повідомлення: 3,400
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43077 |
Гигант мысли
Повідомлення: 1,125
|
![]()
Мер Слов'янська вже не радіє "зеленим чоловічкам" в місті
|
![]() |
![]() |
#43078 |
Писатель
Повідомлення: 277
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43079 |
Писатель
Повідомлення: 277
|
![]()
Пам’яті «Небесної сотні»
Свист куль і вибухи – «Працюють» режиму пси сторожові. І падають на барикадах Євромайдану вартові. На їх знекровлених обличчях – Страшного спокою печать, Заплющені навіки очі, І зімкнуті уста мовчать. Скінчилось все… було у хлопців По вінця сподівань і мрій: Про справедливість, Про свободу, Про щастя на землі своїй. Та не судилось в цьому світі, Лиш – доста зла пустих словес, Тому знялась і полетіла Відважна сотня до небес. З-під зір нам в очі зазирають Їх чисті душі в грізний час, Не слів, рішучих дій чекають Задля майбутнього від нас. Іван Коломієць |
![]() |
![]() |
#43080 |
Старожил
Повідомлення: 3,400
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|