![]() |
![]() |
#41 | ||
Юзер
Повідомлення: 31
|
![]() Цитата:
Навіть якщо мені прийде повістка з воєнкомату, я пошлю дальше, маю право. Тут пишуть про загальну мобілізацію, та чи вона нам потрібна ? При загальній мобілізації, все йде на війну, навіть можуть забрати машину, трактор, чи прийти в поліграфію і сказати, що тут буде друк бланків, ніхто нічого за це платити не буде. Кредити хто брав, прийдуть і скажуть заплатити всі гроші за кредит, мають повне право, в договорі є розділ про форс-мажорні ситуації. Але мало хто договір читає. Одне є люди які були на майдані і пішли на фронт, хто в НГ, хто в ПС. Вони не пішли до дому і не сказали що це не моє. з цього маємо те що маємо. Хотіли як краще ,а вийшло як завжди. Цитата:
А хоч що пишуть ваші родичі, якщо не секрет ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Фанат
Повідомлення: 642
|
![]()
Тема создана правильно, будет интересно высказать свое мнение.
Скажу свое. Я по документам не пригоден в военное время, хотя есть билет (рядовой), но все что мне дала независимая Украина это бесплатное обучение в школе, за все остальное пришлось платить, институт, медицины, транспорт, тепло, вода, газ, продукты налоги и все остальное. Так если я потребитель и за все плату так какого ху* я еще че-то должен правительству. Все что я получил я за это заплатил, так еще я должен теперь идти воевать за уголь... для чего... вот придут ко мне в город, правду navi сказал возьму автомат и пойду в подполье, что бы защитить свою семью и город где я живу. А в мобилизации в виде мяса и обысков при ротации в донецком аэропорту в виде Ваты я не хочу. Пускай вводят военное положение. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Гигант мысли
Повідомлення: 1,280
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#44 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#45 | |
Юзер
Повідомлення: 31
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#48 | |
Гуру
Адреса: forum.vn.ua первая регистрация 30.10.2005
Повідомлення: 4,556
|
![]() Цитата:
Хорошо, 1 млн в неделю это 4 в месяц. Один день - 100 миллионов, месяц - 3 миллиарда. Итого 3 миллиарда минус 4 миллиона = где блять еще 2 миллиарда 996 миллионов гривен???(в месяц)
![]() |
![]() |
#49 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |