![]() |
|
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 7
|
![]()
Зажрался Эверест
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
Повідомлення: 20
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
Повідомлення: 4
|
![]()
Шановні! Ви з глузду з'їхали! Стільки розмов за 10 гривень! Це при тому, що нікому німа нічого сказати паганого ані про якість послуг, ані про сервіс!!!
![]() В мене Інтернет від Евересту вже більше п'яти років! Усе завжди працює, швидка оплата онлайн, оператори відповідають цілодобово! Ми зовсім не дивимося TV - новини онлайн, фільми качаємо. 400гіг чудово вистачає (було лише декілька перелімітів незначних). Мама моя на Волі - це страшне! А Датагруп.. де та Дата? В нас їх стара мережа. Заради 10 грн на неї переходити? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
Как по мне то лучше 25 мбит безлимит за 50 чем 80 ГБайт на сотне за 75. Причем сотни той в помине и близко нет. До 40 максимум. Я там хоть в кабинет каждый раз не заглядывал мегабайты проверять. Так паранойа развивается.
![]() |
![]() |
#5 |
Фанат
Повідомлення: 642
|
![]()
Ув. абоненты или кто знает, а трафик как считается, только download или upload/download вместе ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Читатель
Повідомлення: 74
|
![]() Цитата:
Цитата:
Цитата:
P.S. В то время как по Украине уже во всю проводят оптику в квартиру(если не ошибаюсь с 2013 года это стало меинстримом по многим городам), имея тарифы 200-300мбит/с, а где то и алл-инклюзив 1гбит канал. Обидно да? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Юзер
Повідомлення: 20
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Мітки |
inet, internet, iбанати це, iдуть нахуй, еверест, ересть, интернет, кращий провайдер, лучшие в виннице, мгновенный интернет, споганился провайдер, стабильность, эвеересть, эверест |
|
|