![]() |
|
![]() |
#1 | |
Ветеран
Повідомлення: 1,598
|
![]() Цитата:
не вводите в заблуждение. Горный как раз таки универсальный, а гибрид это не то, не сё )) вообще не понимаю этих велов, для меня они рахитны. Берите горный и не промахнётесь. На работу, в лес, прогулки и тд. Багажники и любые приблуды вешаються без проблем.
![]() |
![]() |
#2 | |
Старожил
Повідомлення: 3,220
|
![]() Цитата:
![]() Я незнаю кому там який тип велосипеда не подобається, але на роботу катати гібрид практичніший. До покупки гібрида на велові катав 1-3 дня в тиждень в сезон, взимку взагалі декілька раз виїджав. З появою гібрида, на велові щодня, і відїздив всю зиму (здається жодного дня не пропустив). Дощем та зимою, якіб крила не стояли на гірняку на роботу приїджаєш весь в болоті! А на гібридові даже капельки не знайдеш. Практично кожний день на багажнику везу посилочки на НП. Везу і забираю дитину велокріслом в садочок, а на 28 колесах це просто мегазручно. А коли мені нічого з цього непотрібно я беру МТБ чи двухпідвіс і їду ними в каїф, так як від гібрида задоволення практично неотримую, але як не крути за останій рік на моїх велах такий пробіг: МТБ-800км, Підвіс-200км, Гібрид 4800км. Є різниця? Тобто я відїздив додаткових майже 5т.км. лише дякуючи тому що був гібрид! На одній лише економії бензина я купив дружині електровелосипед і сам тримаюся в діапазоні 85 кг)))) Автівкою за останій рік відїздив 125 км.)))))))
![]() |
![]() |
|
|