Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Комерційний форум

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 09-06-2015, 17:56   #1
erixson
Ветеран

erixson's Avatar

Повідомлення: 1,598
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від FLASHproject Переглянути допис
Привіт!

Гірняк як єдиний велосипед для поїздок з роботи та на роботу малопридатний. А якщо дощ, сніг... чи багажник буде потрібен? Можливо на гібриди краще подивитися.

В такому разі в більшості випадків Ви будете жертвою і кидалою одночасно, так як щось пристойне купити за 3к буде дуже важко

не вводите в заблуждение.
Горный как раз таки универсальный, а гибрид это не то, не сё ))
вообще не понимаю этих велов, для меня они рахитны.

Берите горный и не промахнётесь. На работу, в лес, прогулки и тд. Багажники и любые приблуды вешаються без проблем.
Старий 09-06-2015, 18:18   #2
FLASHproject
Старожил

FLASHproject's Avatar

Повідомлення: 3,220
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від erixson Переглянути допис
не вводите в заблуждение.
Горный как раз таки универсальный, а гибрид это не то, не сё ))
вообще не понимаю этих велов, для меня они рахитны.

Берите горный и не промахнётесь. На работу, в лес, прогулки и тд. Багажники и любые приблуды вешаються без проблем.
Ви нічого не переплутали, можливо це гірняк із крилами та багажником рахітний? А гібридові причандали ще як пасують

Я незнаю кому там який тип велосипеда не подобається, але на роботу катати гібрид практичніший. До покупки гібрида на велові катав 1-3 дня в тиждень в сезон, взимку взагалі декілька раз виїджав. З появою гібрида, на велові щодня, і відїздив всю зиму (здається жодного дня не пропустив). Дощем та зимою, якіб крила не стояли на гірняку на роботу приїджаєш весь в болоті! А на гібридові даже капельки не знайдеш. Практично кожний день на багажнику везу посилочки на НП. Везу і забираю дитину велокріслом в садочок, а на 28 колесах це просто мегазручно.
А коли мені нічого з цього непотрібно я беру МТБ чи двухпідвіс і їду ними в каїф, так як від гібрида задоволення практично неотримую, але як не крути за останій рік на моїх велах такий пробіг: МТБ-800км, Підвіс-200км, Гібрид 4800км. Є різниця? Тобто я відїздив додаткових майже 5т.км. лише дякуючи тому що був гібрид! На одній лише економії бензина я купив дружині електровелосипед і сам тримаюся в діапазоні 85 кг))))
Автівкою за останій рік відїздив 125 км.)))))))

Останній раз редагувалося FLASHproject; 18:26.
FLASHproject не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules