![]() |
|
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
|
![]() |
#1 |
Гигант мысли
Повідомлення: 1,377
|
![]()
в мене медогонка на 3 рамки з харчової нержавійки, купувалася в часи СССР і аж ніяк не за такі кошти як Ви пишет
![]() а про постійних клієнтів то так - як що люди беруть в одному місці і мед якісний - вони вже там беруть постійно (в мене клієнти вже є які по 5 рокі в підряд беруть) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Юзер
Повідомлення: 39
|
![]() Цитата:
PS: наскільки побачив - ваша пасіка в Калинівці. Там є промисловість. То і Біохімінвест http://biohim.com і Ларіс і Термінус і Завод соків-концентратів і трасса на Київ, військова частина зі складами ГСМ та боєприпасів та інших "відходів", війсковий аеродром. Якщо брати екологічну ситуацію - на мою думку буде не зовсім те саме. Одна тільки траса вже дає істотне забруднення. Якщо буваєте у Вінниці можу протестувати вологість вашого меду (маю рефрактометр японскього виробництва для цих цілей). Ви взагалі вимірювали вологість вашого меду? То є один з важливих показників, який сідчить про зрілість меду. Також якщо в мед додали воду або інші "інгрідієнти" прилад інколи теж че може виявити. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
склад з боєприпасами - вивезений про відходи то взагалі жесть ) вся промисловість та недіючий аеродром - на іншому боці Калинівки взагалі концентрати (завод соків) не таке і страшне слово - я там рік пропрацював бачив це "страшне" виробництво тест платний? як що ні залюбки проведу його ![]() я не підриваю репутацію Вашого меду - мене здивувала ціна медогонки ))) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Юзер
|
![]() Цитата:
Стосовно медогонки - ви не повірите, но вони бувають не тільки на 3 рамки. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() я зрозумів що у Вас господарство - отож Ви живете за рахунок меду, виходить і відповідне обладнання (просто Ви трактували Вашу ціну на мед ціною медогонки) не скажу про Вас - але багато таких господарст як раз то і не качають мед а "роблять" його на продаж, а невеличкі качають для СЕБЕ а залишки продають ото ж Ваші клієнти завжди будуть у Вас а мої в мене ) (на цьому дискусію закінчу) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Юзер
|
![]()
Смішно, згоден. Одне діло повітря, яке ліс та інша рослинність очищує - інша пил і шкідливі речовини, які саме на цій рослинності і осідає. У тому числі на пилку. Мед зібраний у таких районах містить все те, що виробляють забрудники, розташовані у радіусі 5-10 км, а інколи і набагато далі тому, що є вітер.
Цитата:
Наскільки я знаю - медогонки в СССР на 3 рамки були не з нержавійки, а з алюмінію. Стосовно користі алюмінія для меду можно почитати тут: http://www.pchelovod.info/lofiversio...php/t3674.html Згоден. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Юзер
|
![]()
Смачний натуральний мед 067 430 73 28
трилітрова банка - 250 грн літрова банка - 100 грн Так же появился свежий подсолнуховый мед. Цена та же. |
![]() |
![]() |
![]() |
Мітки |
гавно мёд, хуйня мйод |
|
|