![]() |
![]() |
#4001 |
Фанат
Повідомлення: 642
|
![]()
arxnday примерно на последнем этаже, подъезд 1, должны вписаться в 100 метров кабеля.
polzovatel смотря какой частный сектор, но оптика сейчас удовольствие не из дешевых. Если Старый Город, то мы там есть почти везде. amoremio и через пять лет я могу вас сказать =) напишите какой адрес можно в ПМ я скажу или можно включить вас. Но судя по вашей подписи (варшава) то там у нас только АДСЛ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4002 |
Ветеран
Адреса: Вінниця, район "Варшава"
Повідомлення: 2,199
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4003 |
Ветеран
Адреса: Вінниця, район "Варшава"
Повідомлення: 2,199
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4004 |
Фанат
|
![]()
Перехрестя 30-років перемоги/Лялі Ратушноі.
Цікавить. Бо вінтелепорт пропонує за 1200грн. Підключити, але коли появляться вільні порти |
![]() |
![]() |
![]() |
#4005 |
Ветеран
Повідомлення: 2,021
|
![]()
Можем подключить оптикой, муфта на перекрестке. Пишите в ЛС.
![]() |
![]() |
#4006 |
Читатель
Повідомлення: 60
|
![]()
ну что же, почти понедельник, надеюсь(ага, после трех месяцев :D) что на этой неделе таки протянут кабель и забуду о "радости" пользования волей
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4007 |
Читатель
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4008 |
Фанат
Повідомлення: 642
|
![]()
отписал в ПМ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4009 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4010 |
Читатель
|
![]()
прикол в тому, що adsl до мого під'їзду протянутий(як мінімум, запевнили в цьому), а от оптика - ні
а мені якраз потрібен нормальний канал в обидві сторони, а не 4мбіт/с у волі, 30-35мбіт/с евересту(та ще й з лімітом по трафіку) чи адсловські..хм, скільки там, 20 мбіт? як кастомери відкрили твіч - худо-бідно якось жив, але після появи livecoding.tv - мені везе на таких, які хочуть замість апворковської тулзи щоб я всю роботу стрімив там, і от тут - сюрпрайз-сюрпрайз, без адеватного аплоаду - це жах |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|