![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Привіт! У мене виникла така ситуація. Хочу відправити невеличку посилку до США, але зовсім не знаю, як це правильно зробити. Чи потрібно готувати якісь документи, чи існують обмеження на певні товари? Можливо, хтось уже має досвід і може підказати, що до чого?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
|
![]()
Привіт! Я відправляла посилку сестрі у Штати минулого місяця. Насправді, це не так складно, як здається, але є нюанси. Наприклад, деякі служби не приймають певні речі, наприклад продукти чи ліки. Плюс треба обов’язково заповнювати митну декларацію, бо інакше можуть виникнути проблеми.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
|
![]()
У мене був подібний випадок, коли потрібно було переслати подарунок другові. Зробив помилку: не уточнив вагу й розміри коробки заздалегідь, тому ціна за доставку виявилася вищою, ніж я планував. Тож раджу одразу уточнювати все до дрібниць. І ще, краще звертатися до компаній, які спеціалізуються на міжнародних відправленнях.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
|
![]()
Мені часто доводить займатися питаниями доставки посилок у США з України https://semero.ua/shipping/package/p...kraine-to-usa/ Мені у цьому допомагає компанія компанию "Semero". У них дуже швидка доставка. Наприклад, посилка вагою до 0,5 кг доправляється всього через десять днів. Щодо вартості - можете зайти на сайт та самостійно розрахувати, скільки це буде коштувати. Там же, на сайті може викликати курьера.
Зручно, що вони займаються і документами, і митницею, тож ніякого головного болю. Там все дуже просто. Оформив заявку онлайн, кур'єр її забрав, і через кілька днів посилка на місці. Спробуйте. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|