![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 3
|
![]()
Для чого потрібна віньєтка? Якщо скажімо я не буду її купувати і просто так поїду через одну країну в іншу? Що може статися?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Юзер
Повідомлення: 4
|
![]() Цитата:
Віньєтка – це обов’язковий платний дозвіл на проїзд платними дорогами в багатьох європейських країнах. Якщо ти її не купиш і просто поїдеш, то ризикуєш нарватися на серйозні штрафи. Камери на трасах фіксують номери, а якщо тебе зупинить поліція, то доведеться платити в кілька разів більше, ніж вартість самої віньєтки. Якщо ти їдеш транзитом, все одно варто перевірити правила конкретної країни. Деякі дозволяють проїхати невелику відстань без віньєтки, але більшість – ні. Ще момент: в деяких країнах є електронні віньєтки, які можна купити онлайн, щоб не витрачати час на заправках чи пунктах продажу. Наприклад, зручно це зробити онлайн через сервіс Хотлайн Фінанс hotline.finance/ua/vinietky де ти можеш швидко вибрати потрібну країну й оплатити. Якщо часто подорожуєш машиною, звичка перевіряти віньєтки перед поїздкою заощадить купу нервів і грошей. Дешевше купити наперед, ніж потім платити штрафи або шукати обхідні дороги, щоб їх уникнути. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
Повідомлення: 2
|
![]()
супер, дякую вам. Тепер вже точно буду добре знати
|
![]() |