![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Хлопці, хтось мав справу з гальмівними супортами? Я спочатку не звертав уваги на дивний скрип при гальмуванні, думав, може, пил або колодки. А потім раз — і ледве доїхав до дому, бо колесо почало грітись так, що аж дим пішов. Як зрозуміти, що це саме супорти вже пора на викид, а не щось інше?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
|
![]()
Було таке... У мене через несправний супорт гальмівна рідина почала витікати, а я не помітив — добре, що на світлофорі сталося, а не на трасі. Якщо бачиш, що колесо гріється або машину веде вбік при гальмуванні — це вже тривожний дзвіночок. Краще одразу розібратись, бо ремонтувати гальма на трасі — той ще квест.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
|
![]()
О, знайома ситуація. Якщо при натисканні на гальма чуєш скрип або вібрацію, а педаль стала якось «м'якшою» — це може бути супорт. Ще буває, що гальмо наче трохи «підклинює» і машина не котиться як раніше. До речі, якщо не хочеться гратися з ремонтом самому, краще звернутися до нормального сервісу. Я свого часу звертався сюди — https://genstar.ua/uk/uslugi-genstar...vnykh-suportiv — зробили все чітко, без зайвих розмов. Бо можна самому наробити біди, особливо
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
|
![]()
Схоже, це якраз моя ситуація — педаль якась дивна стала, і відчуваю, що машину ніби трохи тягне вбік. До речі, треба міняти обидва супорти на осі чи можна тільки один, якщо другий ще нормальний?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Юзер
Адреса: Kraków
Повідомлення: 26
|
![]()
Зараз для багатьох ці питання стали актуальними
|