![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, як ви обслуговуєте своє авто. В інтернеті купа варіантів, але мені важливо не просто замінити масло чи фільтри, а щоб до машини ставились відповідально, без поспіху і халатності. Бажано, щоб усе було чітко: запис, прийом, робота, звітність. У попередньому сервісі мене "забули" в системі, і я приїхав дарма, тому хочу перейти на більш сучасний сервіс. Особливо цікаво, чи хтось має досвід із офіційними центрами Lexus — як там із сервісом, чи не завищені ціни, і наскільки швидко можна записатися без очікування по кілька днів?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
|
![]()
Я обслуговуюсь не один рік в сервісі. Це питання безпеки і довіри. Особливо якщо авто нове або ще на гарантії. У мене Lexus. Це взагалі не та марка, де можна економити на сервісі. Там електроніки стільки, що в гаражах її ніхто не прошиє нормально. В офіційному сервісі Lexus все організовано — і механіки знають, що роблять, і запчастини не якісь підробки. Головне — не затягувати з обслуговуванням, бо потім дрібниця переростає в дорогий ремонт.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
|
![]()
Я якраз нещодавно перейшла з "гаражного" обслуговування на офіційне, бо втомилась від сюрпризів. Спершу здалось, що дорожче, але коли порахувала, скільки вклала в ремонти після "експериментів" — зрозуміла, що дешевше вийшло б одразу їхати до нормального центру. І ще нюанс: на офіційних сервісах дають прозору інформацію — розрахунок, акти, рекомендації. А не так, що заплатив і не знаєш, за що. Якщо є можливість, краще довіритись тим, хто спеціалізується саме на твоїй марці, особливо якщо це Lexus. До речі, у знайомої там навіть каву запропонували, поки машину оглядали
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
|
![]()
Можу точно сказати, що сервіс для Lexus у City Plaza — один із найзручніших варіантів у Києві. Там усе працює на рівні: привітність персоналу, технічна база, швидкість обробки запиту. Також подобається, що не треба витрачати час на зайві дзвінки — на сайті є зручний для вас формат запису на сервіс https://cityplaza.lexus.ua/service , де можна вибрати дату, час і навіть описати, що саме треба зробити з авто. Це дійсно зручно, особливо якщо ти зайнятий або не любиш довго чекати. Я кілька разів вже користувався їхнім онлайн-сервісом — підтвердження приходить швидко, приїжджаєш — усе готово. До того ж це офіційний сервіс Lexus, а це значить, що ти отримуєш не просто ремонт, а гарантію, якісні оригінальні запчастини і майстрів, які проходили навчання саме по цій марці.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|