Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > SPAM

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 23-04-2025, 15:58   #1
Бобры не виноваты
Юзер

Бобры не виноваты's Avatar

Повідомлення: 0
За замовчуванням Хто стикався з проблемами із зором (Львів)?

Привіт! Хочу запитати в тих, хто стикався з проблемами із зором. Останнім часом почала помічати, що погіршилася чіткість, з'явилась розмитість, особливо ввечері. Очі швидко втомлюються, іноді навіть болять. Робота в мене за комп’ютером по 8–9 годин, і я думаю, що це може бути причиною. Чи був у когось подібний досвід? Що робили, до кого зверталися?
Бобры не виноваты не на форумі   Reply With Quote
Старий 23-04-2025, 15:59   #2
Карамель с солью
Юзер

Карамель с солью's Avatar

За замовчуванням

У мене після пандемії теж погіршився зір – постійна робота з дому, екран, ще й смартфон увесь час під рукою. Спочатку думав, що саме мине, але далі стало гірше – очі червоніли, пекли. Пішов до оптика, призначили краплі й окуляри для компа. Але головне – це не тягнути. Краще піти до хорошого офтальмолога, бо зір – це не жарти. І ще: перевіряйте очний тиск! У мене тоді він був підвищений, я навіть не підозрював.
Карамель с солью не на форумі   Reply With Quote
Старий 23-04-2025, 15:59   #3
Микося
Юзер

Микося's Avatar

За замовчуванням

Однозначно треба діяти. Я в схожій ситуації колись згаяла час, думала, що пройде саме. В результаті отримала запалення, довго лікувала. Раджу не тільки перевірити зір, а й зробити повне обстеження очного дна та кришталика. І краще обирати клініку, де є сучасне обладнання. Часто буває, що проблема не в перевтомі, а в початку чогось серйознішого. Бережи себе і не затягуй.
Микося не на форумі   Reply With Quote
Старий 23-04-2025, 16:03   #4
Моряк
Юзер

Моряк's Avatar

За замовчуванням

Я був нещодавно у офтальмологічному центрі Візіум у Львові на Залізничній, 7 https://visium.com.ua/lviv/ua/kontak...odorozhnaya-7/ Я теж роками працювала з монітором і думав, що просто перевтома. Але виявилось, що в мене початкова стадія катаракти, про яку я навіть не підозрював. В клініці мені все чітко пояснили, провели діагностику на сучасному обладнанні, лікарі дуже уважні. Підібрали краплі, а також запропонували варіанти лікування. Особливо сподобалося, що до мене поставились по-людськи, без залякувань чи нав’язування дорогих процедур. Якщо коротко – я залишився дуже задоволений і вже записався на наступний візит.

Моряк не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules