![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 2
|
![]()
У мене тепер є маленький хвостатий друг — цуценя лабрадора. Радості купа, але голова йде обертом від вибору кормів. Скрізь пишуть одне й те саме: «натуральний», «для зростаючих», «збалансований»... А як не помилитися й дійсно вибрати щось якісне?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
Повідомлення: 4
|
![]()
Знаєш, колись мав таку саму дилему. Секрет у тому, що не існує універсального корму для всіх собак. Я, наприклад, для свого мопса і хаскі обираю зовсім різні марки. Важливо враховувати активність, породу, навіть схильність до алергій. І не варто гнатися за гучним брендом — краще читати склад і дивитися на реакцію цуценяти: апетит, стан шерсті, активність.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Читатель
Повідомлення: 75
|
![]()
Правильний корм для цуценяти — це не лише ситість, а й запорука правильного розвитку. До мене часто звертаються із шлунковими розладами, які виникають через неправильне харчування. Я б порадила уникати кормів з барвниками, ароматизаторами, пшеницею. А ще — звертайте увагу, щоб білок був тваринного походження, а не соєвий сурогат.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Читатель
Повідомлення: 72
|
![]() Цитата:
Їхній асортимент кормів для цуценят вражає: там представлені бренди з чистим складом, без цукру, барвників, з правильними пропорціями DHA і кальцію. Особисто я там беру Acana Puppy для своєї вівчарки — результат видно вже за кілька тижнів: енергійний, з гарною шерстю, і головне — без проблем із травленням. Плюс, у https://superpets.co.ua/sukhyi-korm-dlia-tsutseniat/ є якісна консультація: дівчата реально знають, що радять, і не впарюють що-небудь. Так що якщо хочеш спокійно обрати — раджу звернутись туди. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|