Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 01-05-2025, 13:18   #1
Mania
Юзер

Mania's Avatar

Повідомлення: 49
За замовчуванням Для миття дитячого посуду

Привіт, мами та тата!

Шкіра малюків така ніжна і чутлива, тому вибір правильних засобів для прання та миття посуду — це завжди важливе питання. Більшість звичайних порошків містять агресивну хімію, ароматизатори, фосфати, що можуть викликати алергію чи подразнення.

Чи є у вас перевірені органічні засоби для миття дитячого посуду?

Як ви обираєте безпечні засоби для прання та миття посуду, щоб вони не зашкодили здоров'ю малюків?
Mania не на форумі   Reply With Quote
Старий 02-05-2025, 11:24   #2
Kryt
Юзер

Kryt's Avatar

Повідомлення: 11
За замовчуванням

Для миття дитячого посуду я використовую лише органічні засоби, які не містять шкідливих хімікатів. Завжди перевіряю, щоб вони були сертифіковані як безпечні для дітей, без ароматизаторів і фосфатів. Для прання дитячих речей обираю натуральні порошки, які м’яко очищають, не викликаючи алергії та не подразнюючи ніжну шкіру малюків. Це важливо для нашої родини — обирати тільки найкраще для здоров’я малечі!
Kryt не на форумі   Reply With Quote
Старий 02-05-2025, 16:22   #3
Lianka
Читатель

Lianka's Avatar

Повідомлення: 56
За замовчуванням

Для догляду за домом та дитячими речами я вже давно обираю екологічні засоби з Ecogrizzly. Для прання дитячих речей замовляю органічні пральні порошки для дітей — безпечні, гіпоалергенні та ефективні навіть при низьких температурах. Також дуже сподобались натуральні плямовивідники та відбілювачі — вони реально працюють і не шкодять ніжній шкірі. Органічні засоби для миття дитячого посуду https://ecogrizzly.shop/catalog/hous...hwashing-kids/ без ароматизаторів і агресивних компонентів, змиваються легко й повністю. У цьому магазині я купую практично всю побутову хімію та багато косметичних засобів, бо впевнена у якості та безпеці. Якщо шукаєте натуральні, дієві й екологічні продукти — щиро раджу звернути увагу.
Lianka не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules