![]() |
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 134
|
![]()
Я нещодавно зацікавився фіксованими велосипедами і вирішив, що хочу купити собі одного. Але я зовсім не в темі, тому не маю уявлення, скільки це може коштувати. Хтось може підказати середню ціну на такий байк? І ще, на що варто звертати увагу при покупці фіксового велосипеда?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Писатель
Повідомлення: 159
|
![]()
Фіксові велосипеди можуть коштувати дуже по-різному, залежно від марки, якості компонентів та магазину, де ти купуєш. Загалом ціни стартують від приблизно 5000 гривень і можуть доходити до 20000 гривень і більше за більш просунуті моделі. Важливо звертати увагу на матеріал рами, тип втулок і якість ободів, щоб байк був надійним та довговічним.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Читатель
Повідомлення: 134
|
![]()
Тепер маю краще уявлення про ціновий діапазон. А як щодо конкретних моделей? Може, є якісь перевірені бренди чи моделі, які варто розглянути? Не хочеться купити щось неякісне і потім шкодувати.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Читатель
Повідомлення: 142
|
![]() Цитата:
Окрім того, вони пропонують офіційну гарантію і швидку доставку по всій Україні, що дуже зручно. Я сама там купувала свій останній велосипед і залишилася дуже задоволена сервісом. Крім того, у них часто бувають акції, тож можна ще й зекономити. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|