![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 2
|
![]()
Шукаю дійсно ефективний препарат для шокової дезінфекції басейну перед запуском. Потрібно, щоб він очищав і чашу, і фільтри, і обладнання від бактерій, грибків та цвілі. Хто користувався такими препаратами, де купуєте?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
Повідомлення: 4
|
![]()
Я зазвичай користуюсь препаратами на основі кальцію гіпохлориту або активного кисню. Вони працюють чудово для очищення чаші басейну, а також знищують всі бактерії і грибки, навіть у фільтрах. Купую я через перевірені сайти, де є гарантії якості. Це дозволяє уникнути підробок і бути впевненим у результаті. Засоби мають працювати швидко і ефективно, і це дійсно так.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Читатель
Повідомлення: 73
|
![]()
Хочу сказати, що дуже важливо вибрати засіб, який підходить для очищення не тільки чаші, а й фільтрів. Вибір препаратів на основі активного кисню мені дуже сподобався, бо він не має неприємного запаху хлору і працює швидко. Придбати такі засоби можна на перевірених сайтах, які пропонують продукцію з хорошими відгуками.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Юзер
Повідомлення: 2
|
![]() Цитата:
Я перейшов на нього два сезони тому і дуже задоволений. Засіб на основі наносрібла та міді не тільки очищає воду, а й дає їй природний вигляд без будь-яких неприємних запахів. Використовую його не тільки для дезінфекції води, а й для фільтрів та обладнання. Після його застосування ніколи не було проблем з водою, і навіть коли залишав басейн на кілька днів, вода залишалася чистою. Важливо, що цей засіб екологічний і гіпоалергенний, тому не треба переживати за здоров'я. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|