![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 4
|
![]()
Привіт! Хочу придбати автомобіль у Чернівцях, але не зовсім знаю, на яких сайтах перевіряти оголошення. Є хтось, хто може поділитися досвідом або навести на перевірену платформу? Цікавить варіант не дуже дорогого авто.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Читатель
Повідомлення: 72
|
![]()
Я звик перевіряти майже всі варіанти на популярних платформах, але особливо звертаю увагу на відгуки інших людей. Завжди дивлюся, чи є у продавця хороші відгуки, а ще перевіряю, щоб авто мало всі документи в порядку. Наприклад, я знайшов кілька оголошень на сайті, де є можливість переглянути історію транспортного засобу. Це дає певну гарантію.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Читатель
Повідомлення: 75
|
![]()
Дякую за питання! В Чернівцях не так багато сайтів, але я раджу перевіряти велику кількість варіантів. Є кілька платформ, де можна знайти автомобілі в Чернівцях, але я зазвичай читаю коментарі до оголошень. Пам’ятайте, що не всі продавці чесні, тому для початку варто поспілкуватися з продавцем і перевірити все на місці.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Юзер
Повідомлення: 2
|
![]() Цитата:
Вся інформація по машинах — чесна, перевірена, є відгуки, це важливо! Продавець одразу може дати тобі доступ до сервісних даних і пробігу, так що не доведеться панікувати, чи не забили на тебе. Рекомендую! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|