Цитата:
Повідомлення від Shreder
Згоден з попереднім коментарем. Я особисто намагався вибрати габіон для свого двору, але все ніяк не міг знайти те, що підходить. Потрібно поєднати якість і естетичний вигляд, бо не хочеться, щоб виглядало як тимчасовий паркан. І взагалі, на різних сайтах ціни можуть сильно варіюватися, треба точно розуміти, що ти хочеш отримати за свої гроші.
|
Привіт! Якщо шукаєш якісні матеріали для паркану із габіонів
https://vitcar.com.ua/ua/p1490332264...-gabionov.html і хочеш бути впевнений у правильності вибору, рекомендую звернутися в компанію "Віткар Гео Буд". Я сам замовляв у них паркан із габіонів для свого двору минулого року, і результат мене повністю влаштував.
Вони надали консультацію по вибору матеріалів, які найбільше підходять для моїх умов. Я не просто отримав хороший продукт, а й отримав детальну інформацію про те, як правильно встановлювати паркан, щоб він прослужив довго. Дуже порадував сервіс — все було організовано швидко і без зайвих турбот. У компанії є великий досвід у створенні таких парканів, вони враховують унікальні побажання клієнтів. Тому, якщо хочеш бути впевнений у якості і результаті, можеш звертатися до них, я особисто залишився дуже задоволений!