![]() |
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 51
|
![]()
Доброго дня, шановне товариство! Прошу поради: вперше виникла потреба переслати невеличку посилку з Японії в Україну, і я наразі у роздумах, до якої компанії звернутися. Хотілося б, аби було відповідально, оперативно і без космічних тарифів. Посилка не термінова, але дуже дорога серцю — тому важливо, щоб дійшла цілою і не за пів року. Можливо, хтось із вас вже мав подібний досвід? Буду щиро вдячний за рекомендації, лайфхаки та все, що допоможе не потрапити в халепу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Читатель
Повідомлення: 60
|
![]()
Привіт! Не так давно відправляла посилку через GlobalPost з Японії в Україну https://globalpost.ua/delivery-from-japan-to-ukraine/ мені дуже сподобався їхній сервіс, бо все було зроблено швидко та без зайвих зволікань. Для мене важливо, щоб доставка була надійною, а ще — щоб це не затягувалося на довгі тижні, і GlobalPost це точно забезпечив. У мене була посилка, яка коштувала не так багато, але все одно я хвилювалася через можливі труднощі з митницею та термінами доставки. Проте все пройшло добре — мої документи прибули в Україну за 8 днів. Сума доставки була 4133 грн, що, як на мене, зовсім не дорого, якщо врахувати відстань і рівень сервісу. Я б порекомендувала цей сервіс тим, хто хоче надійно та оперативно відправляти посилки з Японії. Точно не пошкодуєте!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|