Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 02-08-2025, 00:04   #1
Клери
Юзер

Повідомлення: 18
За замовчуванням Де у Києві реально купити якісну тротуарну плитку без переплат?

Привіт, друзі! Хочу замовити плитку для ремонту двору, але вже розчарувалась у кількох магазинах — ціни кусається, а якість не завжди відповідає. Чи є у когось перевірені місця в Києві, де можна купити плитку з гарантією? Може, хтось брав у якихось локальних виробників і був задоволений? Пишіть, будь ласка, свої варіанти, бо хочеться зробити все на совість, але без зайвих витрат.
Клери не на форумі   Reply With Quote
Старий 04-08-2025, 10:23   #2
niksogen
Читатель

niksogen's Avatar

Повідомлення: 60
За замовчуванням

Я займаюсь укладанням тротуарної плитки вже понад 10 років, тому дуже прискіпливий до якості матеріалів. Коли мені порадили базу PL2T, я спочатку сумнівався, але після першого замовлення всі сумніви розвіялися. Тротуарна плитка Старе місто, яку я взяв для об’єкта, перевершила всі очікування – міцна, рівна, з чудовою поверхнею. Клієнти залишилися в захваті, а я отримав ще кілька замовлень завдяки цій роботі. Тут справді хороші ціни, а головне – стабільна якість, що дуже важливо в нашій справі. PL2T – мій основний постачальник тепер, і я радий, що знайшов таку надійну компанію!
niksogen не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules