![]() |
![]() |
#1811 |
Ветеран
Повідомлення: 2,052
|
![]()
Я сам вчора радувався, що до цієї думки прийшов
![]() Скажу Вам так, я засвоюю матеріал порівняно "туго". Не знаю, можливо це із-за проблем зі структурною логікою. Але якщо я засвоїв матеріал, то зі змною важко тягатися. В інституті я левде здав залік по програмуванню мікроконтролерів (і то не з першого разу), а вже через рік я був найкращий на курсі по програмуванню і знав те, що більшість навіть і не думала про це (в тому числі я вивчив і російський КР1878ВЕ1, закордонні Атмел АТ90, МікроЧіп і міг розробляти пристрої на відміну від інших, яких було на потоці 142 чоловіка, з яких лише 2-3 чоловіка могли зі мною хоч якось тягатися). Якщо я засвоюю матеріал, то я можу мислити з глибиною до 8 кроків (іноді до 10), при тому, що задачі підвищенної складності у школі - це 5-6 логічних кроків. Для історії достатньо 4-5 логічних кроків. Щоб написати попередній пост я використав 4 логічних кроки. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1812 | |
Гуру
Повідомлення: 3,850
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Ветеран
Повідомлення: 2,052
|
![]()
А що поганого? Така правда життя. Ви думаєте чому наші форумні росіяни сміються зі смертей мільйонів українів, а також десятки тисяч вінниччан? А наші малороси під впливом почуття меншовартості також починають казати, що досить говорити про голодомори. У нас навіть політики з екранів кричать, що типу досить вже про голодомори, при чому, політики типу "опозиціонери".
І ще велике питання чи пишуть російські пропагандисти правду. Я просто провів аналогії у світі. Ніде немає абсолютно чистих героїв і не може їх бути під час війни. Що казати, якщо радянські солдати в Німеччині знасилували більше 2 млн. німкень і скільки ще вони награбили? Зараз Німеччина ці питання піднімає. Але і німці наших насилували і вбивали та грабували. А скільки сіл та міст вони сплали і повністю знищили? Он баски в Іспанії тисячами вбивали іспанців (група ЕТА) і навіть на днях зірвали поїзд, в якому загинули десятки іспанців. Але баски вже отримали автономію у ХХ столітті, а згодом отримають і незалежність. І баски не будуть жаліти про смерті іспанців, а будуть робити в національних героїв бійців ЕТА. З іншої сторони ні поляків ні росіян на свою землю громадяни Західної України не звали. А їх завойовували, і наших людей там мордували. Те що вони вбивали поляків та росіян - це куди менше ніж поляки та росіяни вбили там українців. Але то їхня земля і за неї вони встали зі зброєю і нікого до себе правити не звали. І ніде крім своєї землі вони не воювали |
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#1815 | |
Гуру
Адреса: ДоМа
Повідомлення: 3,677
|
![]()
Голод это не что то что было давным давно.
Для меня было шоком что в наше время это еще есть в диких масштабах. Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#1816 |
Гигант мысли
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |