Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 12-08-2012, 16:31   #1811
logs
Ветеран

Повідомлення: 2,052
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від DIMMka Переглянути допис
Вот скажи мне, только честно, кто тебе эти методички пишет?
Я сам вчора радувався, що до цієї думки прийшов Сидів і читав хохлосрач про бендерівців на російському форумі і тут такий абзац про Шухевича!!!. Я почав думати про "кумедію" зі слів Маланюка, а потім згадав відношення Пріми до голодоморів та репресій у Вінниці і зрозумів чому саме так. А потім думку свою продовжив.

Скажу Вам так, я засвоюю матеріал порівняно "туго". Не знаю, можливо це із-за проблем зі структурною логікою. Але якщо я засвоїв матеріал, то зі змною важко тягатися. В інституті я левде здав залік по програмуванню мікроконтролерів (і то не з першого разу), а вже через рік я був найкращий на курсі по програмуванню і знав те, що більшість навіть і не думала про це (в тому числі я вивчив і російський КР1878ВЕ1, закордонні Атмел АТ90, МікроЧіп і міг розробляти пристрої на відміну від інших, яких було на потоці 142 чоловіка, з яких лише 2-3 чоловіка могли зі мною хоч якось тягатися).

Якщо я засвоюю матеріал, то я можу мислити з глибиною до 8 кроків (іноді до 10), при тому, що задачі підвищенної складності у школі - це 5-6 логічних кроків.
Для історії достатньо 4-5 логічних кроків. Щоб написати попередній пост я використав 4 логічних кроки.
logs не на форумі   Reply With Quote
Старий 12-08-2012, 16:41   #1812
Александр
Гуру

Повідомлення: 3,850
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від logs Переглянути допис
Я дивлюся на росіян та малоросів з хохлами, яким голодомор в Україні, репресії сотні тисяч українців та концтабори для мільйонів українців в тому числі Сибір - здається чимось нормальним. Ну було це і що? Як казав Маланюк страшні трагедії до "кумедії" зводять. Тобто це було правильно і нормально, зараз ж їм жити добре.

Але з іншої сторони:

Руководитель УПА Роман Шухевич призывал «... добиться, чтобы ни одно село не признало советской власти. ОУН должна действовать так, чтобы всех, признающих советскую власть, уничтожать. Не запугивать, а физически уничтожать! Не нужно бояться, что люди проклянут нас за жестокость. Пусть из 40 млн. украинского населения останется половина — ничего страшного в этом нет.

Не знаю чи росіяни правду пишуть, бо документів з цим немає. Але по їх логіці - це теж було нормально.

На західній частині України, де діяла УПА на жаль порядок навести до кінця не змогли. Але те, що зробили - вже позитив, зараз там ядро української нації.
І якщо б вони провели чистки по всій Україні, то зараз була б нормальна нація. А за репресованих УПА усі б забули, он в Західній Україні памятники бендерівцям ставлять. Так ставили би і на Східній Україні.

Як зараз росіянам, малоросам та хохлам всерівно скільки там мільйонів українців вбила радянська влада. Так і майбутнім українцям було би всерівно - скільки УПА повбивали росіян, малоросів та хохлів.
Так само як зараз туркам всерівно, що вони вирізали 1-3 млн. вірмен - зате у них держава збереглася і релігія єдина.

Або росіянам, які живуть в Новгороді всерівно, що колись там Іван Грозний вирізав все населення і заселив місто москвинами та татарами. Зате Новгород тепер Росія.

Або малоросам з Східної України всерівно, що Петро І вирізав всіх людей в Чигирині, а Катерина ІІ повнітю депортувала козаків з України на Кубань та Поволжя. Заселили росіянами, які там зараз про козаків не жаліють.

Прикладів можна навести безліч. Але нарешті я зрозумів, чому страшні трагедії для інших "кумедії".
От скажи навіщо ти пишеш таке на форумі?
Александр не на форумі   Reply With Quote
Старий 12-08-2012, 17:04   #1813
logs
Ветеран

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Александр Переглянути допис
От скажи навіщо ти пишеш таке на форумі?
А що поганого? Така правда життя. Ви думаєте чому наші форумні росіяни сміються зі смертей мільйонів українів, а також десятки тисяч вінниччан? А наші малороси під впливом почуття меншовартості також починають казати, що досить говорити про голодомори. У нас навіть політики з екранів кричать, що типу досить вже про голодомори, при чому, політики типу "опозиціонери".

І ще велике питання чи пишуть російські пропагандисти правду. Я просто провів аналогії у світі.

Ніде немає абсолютно чистих героїв і не може їх бути під час війни. Що казати, якщо радянські солдати в Німеччині знасилували більше 2 млн. німкень і скільки ще вони награбили? Зараз Німеччина ці питання піднімає.
Але і німці наших насилували і вбивали та грабували. А скільки сіл та міст вони сплали і повністю знищили?

Он баски в Іспанії тисячами вбивали іспанців (група ЕТА) і навіть на днях зірвали поїзд, в якому загинули десятки іспанців. Але баски вже отримали автономію у ХХ столітті, а згодом отримають і незалежність. І баски не будуть жаліти про смерті іспанців, а будуть робити в національних героїв бійців ЕТА.

З іншої сторони ні поляків ні росіян на свою землю громадяни Західної України не звали. А їх завойовували, і наших людей там мордували. Те що вони вбивали поляків та росіян - це куди менше ніж поляки та росіяни вбили там українців. Але то їхня земля і за неї вони встали зі зброєю і нікого до себе правити не звали. І ніде крім своєї землі вони не воювали
Старий 13-08-2012, 19:09   #1814
turs
Гуру

turs's Avatar

Повідомлення: 3,983
Send a message via ICQ to turs
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Boroda Переглянути допис
обратил внимание на метку Турс - трус ... интересно, а тот кто писал - знает Турса лично? ...вот блин меточники сраные
Олег, ты ведь знаешь как оно на самом деле, трус или не трус. И все кому надо - знают. Мне этого достаточно

...eternal kid...
turs не на форумі   Reply With Quote
Старий 13-08-2012, 21:30   #1815
telltale
Гуру

telltale's Avatar

Адреса: ДоМа
Повідомлення: 3,677
За замовчуванням

Голод это не что то что было давным давно.
Для меня было шоком что в наше время это еще есть в диких масштабах.
Цитата:
С 1995 по 1999 годы в КНДР(Северная Корея если кто не вкурсе) продолжался голод. Оценки числа погибших колеблются от 220 тысяч до 3,5 миллионов. Во время голода, по сообщениям беженцев, имели место случаи людоедства.
Старий 13-08-2012, 23:51   #1816
Mayster
Гигант мысли

Mayster's Avatar

Повідомлення: 1,064
Send a message via ICQ to Mayster
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від telltale Переглянути допис
Голод это не что то что было давным давно.
Для меня было шоком что в наше время это еще есть в диких масштабах.

в африке і сейчас много голодающих, но щирих і демократичних це мало хивалює
Mayster не на форумі   Reply With Quote
Старий 15-08-2012, 01:55   #1817
logs
Ветеран

За замовчуванням

Старий 16-08-2012, 20:49   #1818
logs
Ветеран

За замовчуванням

Агітація в Росії на підтримку вітчизняного виробника

Старий 16-08-2012, 21:19   #1819
Mayster
Гигант мысли

Mayster's Avatar

Повідомлення: 1,064
Send a message via ICQ to Mayster
За замовчуванням

лохс, скинь десяток кило, ато слишком толстый ты
Mayster не на форумі   Reply With Quote
Старий 16-08-2012, 21:21   #1820
logs
Ветеран

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Mayster Переглянути допис
лохс, скинь десяток кило, ато слишком толстый ты
уже худаю зараз, вже дойшов до 123.2 кг.
а мій нік зараз logs. Якщо повилазило, то йдіть до окуліста.
Відповідь

Мітки
ang воняет, mayster кретин, винторг - еврей?, где аня?, какая аня?, киселев головного мозга, киселев тупой, клуб добрых людей, на ком??, онекс все запоминает, онекс на месте, почему киселев дебил?

Posting Rules