![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#2251 |
Гуру
|
![]()
это и не плохо, с одной стороны. Но наша проблема - я писал выше - коррупция на всех уровнях. бедой тому наш конченый славянский менталитет, кумовство, солидарность и прочая хрень. Пока не изживем коррупцию - ни один режим в нашей стране не будет эффективным.
судьи - продажные. такие же и прокуроры, не говоря об адвокатах - у них сама профессия продажная. Менты - продажные. Чиновники - продажные. Причем все готовы закрывать глаза на злодеяния - лишь бы с ними делились. журналисты - продажные и засцаные (я их не виню, есть от чего сцать). Профсоюзы - тоже куплены с потрохами. права человека в этой стране защищаются прямопропорционально величине материального состояния данного человека. Вот и получается - что для богатых - либералистика и капитализм - это хорошо. А для бедных - а таких 80% в стране - это не хорошо. Потому что мало того, что прав никаких добиться нельзя - так тебя ещё и доят на каждом шагу. |
![]() |
![]() |
#2252 | ||
Ветеран
|
![]() Цитата:
Цитата:
Для бедных, это огромные возможности обагатиться, такие возможности, им пока не придоставит не одна алтернативная политическая система. Плохо будет только привыкшему жить на подачки государства, в этом ты прав, но согласись, зачастую это целиком его вина. Как на меня, пока нет более справедливой системы - талантливый трудяга получает богатство, ленивый раздолбай - пинок под зад.
![]() |
#2253 | |
Гуру
Адреса: Винница
Повідомлення: 3,528
|
![]() Цитата:
![]() |
#2254 | ||
Banned
Адреса: Shitswille, UA
Повідомлення: 2,330
|
![]() Цитата:
Цитата:
а в 90% фирм, куда я пытался устроиться на работу мне предлагают зарплату в 1200-1500 грн "грязными" (т.е. без вычета налога) - потому как в кризис работодатели чувствуют себя господами, боярами, сеньорами (нужное подчеркнуть) такой вот либерализм "с человеческим лицом". так что не думай о секндах свысока - может статься так, что однажды "пинка под зад" получишь именно ты - трудолюбивый и грамотный... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#2255 | |||
Ветеран
|
![]() Цитата:
Цитата:
Цитата:
Ну я о себе такого не утверждал, мне до "трудолюбивого и грамотного" еще пахать и пахать.
![]() |
#2256 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#2257 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
Нигде переизбыток бюрократии не несет пользы. А такой переизбыток госслужащих как в постсоветских странах, наверное, мало где есть, эхо социализма.
![]() |
#2258 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2259 |
Ветеран
|
![]()
Вирішив власне життя привести до ладу -
Буду балотуватися в президентську владу. А чом би й ні? Кожному дорога відкрита До, так би мовити, державного корита. Мої руки нічого не крали, тіло моє не сиділо, А якщо і сиділо, то яке кому діло? Назбираю грошей, куплю індульгенцію - І запишуся до еліти, богеми чи інтелігенції. Вивчу гарну промову, відрепетирую міміку, У власну риторику вплету критику та лірику. Говоритиму про народ, про владу, про Україну-неньку, Тим часом підберу собі костюмчик гарненький. Народу все одно – кандидати порожні чи повні, Важливо не те, що всередині, а те, що зовні. Очі мої – чисті й невинні, обличчя – просте, От тільки шкода, що коса не росте… Громадяни України, користуйтесь моментом - Виберіть мене своїм Президентом! А щоб уберегтися від верховної зради, Дозвольте мені узурпувати владу… Для початку знайду собі олігарха – Нехай профінансує майбутнього монарха. Найму консультатном якогось закордонного вар’ята І почну боротьбу за прихильність електорату. Бідним пообіцяю, що зроблю всіх багатими, Багатим поклянусь, що їх не чіпатиму. І під прапором поморанчево-червоно-біло-синім Відправлюся у тривале турне по країні. На Сході розповідатиму, що западенці – фашисти, Захід переконаю, що всі східняки – комуністи. А коли Схід та Захід зіштовхну лобами, Зганяю на поклон до бараку Обами. Зовнішня політика нескладна, по суті, Тому зганяю на поклон ще й до Мєдвєдєва і Путіна. Коротше, ні ідеї, ні ідеології, А бруд і брехню назву політтехнологіями… Передвиборчу кампанію проведу максимально серйозно За мене проголосують майже одноголосно! Служитиму народу вірою і правдою, А відповідальність ділитиму між Кабміном та Радою. Все накра… зароблене запишу на маму, А маму, про всяк випадок, відправлю в Панаму. Всю рідню забезпечу, всім друзям віддячу, Ну й собі зароблю – на пенсію і дачу… Громадяни України, користуйтесь моментом - Виберіть мене своїм Президентом! А щоб уберегтися від верховної зради, Дозвольте мені узурпувати владу… послухати пісеньку Положинського тут: http://sashko.com.ua/
#2260 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|