![]() |
![]() |
#3161 | |
Писатель
|
![]() Цитата:
На цій сорінці список нових і камер що вже підтримуються плагіном. Ось плагін під фотошоп ЦС3 http://download.adobe.com/pub/adobe/..._Raw_4_4_1.zip Розпаковуєш файл Camera Raw.8bi. Копіюєш цей файл в папку c:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\File Formats\ (або в схожу папку головне щоб там були такі ж *.8bi файли). Запускаєш фотошоп і відкриваєш твій файл із черговим шедевром. Інтерфейс інтуітивно зрозумілий, але якщо щось не зрозуміло то завжди під рукою є Інтернет! Хай щастить! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3162 | |
Читатель
Повідомлення: 119
|
![]() ![]() ![]() ![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3163 |
Писатель
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3164 |
Читатель
|
![]()
Показую фотки
![]()
![]() |
#3165 |
Гигант мысли
|
![]()
Люди, хтось знає яким чином робляться такі фоти?
це походу не фотошоп, але просто нема більше де спитати...
![]() |
#3166 | |
Писатель
|
![]() Цитата:
![]() виділяеш мото, а все шо позаді розмиваєш...можна фільтрами всякими...(це легко робиця) ![]()
![]() |
![]() |
#3167 |
Гигант мысли
|
![]()
Насколько я знаю, ставится относительно большая выдержка (125-250 мс или даже больше) и при фотографировании фотоаппарат просто "ведется" вслед за мотоциклом/авто. При правильном исполнении объект снимка выходит четким, остальное - размытым.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3168 |
Читатель
|
![]()
Таки да . Дело Больше в исходнике чем в оброботке. Но без фотошопа тут не обошлось 100%.
![]() |
#3169 | |
Писатель
|
![]() Цитата:
а от просто фотка
![]() |
![]() |
#3170 | |
Ветеран
|
![]() Цитата: