![]() |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Писатель
|
![]()
Где это?
Дэвид компани |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Юзер
Повідомлення: 21
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Писатель
|
![]()
СПС схожу посмотрю
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Фанат
Повідомлення: 516
|
![]() Цитата:
Модем то внутрішній Люцент за 50 грн, а гімору вони мені влаштували і підставили мене непогано. А виявилося, що модем то робочий, просто драйвера на диску погані (хоча фірмовий модем "Манлі"). Після цього - в них нічого не беру. ------------------------------------------------------- Випадок два. Мій хороший знайомий купив на Вінці плату з процесором, пам`ять, корпус та ще деякі дрібниці. Збирає все вдома, а плата не стартує. Приходить на наступний день на Вінець, а вони кажуть: "Мужик, а плата, то паяна і ти її ремонутвав". Їм логічно поясняють, що сенсу її ремонтувати, якщо її вчора купили. Вони забрали по гарантії, проморочили голову два тижні, а потім сказали: "Забирай плату - термін для звертання в службу захисту прав споживачів закінчився". Брав цю плату він десь рік назад на Театральній. Як обслуговування на Вишенці (біля Кельце) я не знаю. АЛЕ НІКОМУ НЕ РАДЖУ ЕКОНОМИТИ ПАРУ ГРИВЕНЬ. ВІНЕЦЬ - ЦЕ ЯК РУЛЕТКА. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Ветеран
Адреса: нема...
Повідомлення: 2,349
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#47 |
Фанат
|
![]()
Мало кто знает фирму ГУРТ... Но работаю с ними уже давненько. Цены приемлимые, консультация отличная... Не жалуюсь.
![]() |
#48 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Фанат
Повідомлення: 516
|
![]() Цитата:
А роблю наступним чином: взнаю де в Вінниці найдешевше (можна для прикладу зайти на сайт Апекса) і ставлю Ріо перед фактом: або за таку ціну або допобачення. Весь час знижують ціни до таких як на Апексі чи тому ж Вінці. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
![]() На сервісі в них був один дивак дотошний(бородатий чоловік років під 40): не приймав модем поки не купив 2м телефонного кабелю через дорогу на Юності,який начебто йшов з модемом ![]()
![]() |
![]() |
|
|