![]() |
![]() |
#81 | |
Гигант мысли
Повідомлення: 1,014
|
![]() Цитата:
Сам проработал инспектором в РЕСе и ни разу не слышал, чтобы в Винницкой области возместили ущерб причиненный по вине РЕСа. Попробуйте доказать. А ТС, говорящий про соединение земли с нулем, очень далекий от электрики. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Читатель
Повідомлення: 82
|
![]() Цитата:
И то ещё вопрос какую он будет поддерживать температуру в помещении, когда на улице -20 по Цельсию. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Писатель
|
![]()
Кто там просил контакты клиентов, вот выкладываю:
г. Гостомель, ул. Проскуровская дом 12, кв 33. тел. (067) 240-67-24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Гигант мысли
|
![]()
Щось я втомився читати. Автор теми тупо хоче втилити товар. Заземляти на батарею, єто что то, в товариша в будинку всі труби на хомутах, токи Фуко.
Альтернативі газу просто нема. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Гигант мысли
|
![]()
Помилка, альтернатива є, дрова і піролізні котли, але якщо дрова дармові
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Читатель
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Гигант мысли
|
![]()
в темі теплових насосів слабо плаваю, заперечувати чи підтримувати не берусь. А от щодо електрики, то тут однозначно газ дешевший. Я сам переконався, коли 3 тижні палив електрикою будинок, а точніше одну кімнату, а інші тупо були вуличної температури.
Якщо кому цікаво, світла в кінці місяця вицшло на 230кВт/г більше звичайного, це при тому, що опалювалась одна кімната 20м 800вт масляним обігрівачем і 2,2кВт тепловентелятором. Масляний працював цілодобово, маю на увазі був ввімкнений, реле там щось вимикало. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Писатель
|
![]() Цитата:
Ви перш ніж все заперечувати хоча б відео подивились, де порівнюють види опалювальних систем. Або подзвонили чи поїхали до клієнта дані якого я залишив в темі. А порівнювати тепловентилятор чи масляний обігрівач з електробатареями , це як порівнювати цифровий фотоапарат за 300 грн. і професійний фотоапарат. Вони теж виконують однакові функції, проте навряд Ви скажете що з однаковою якістю. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
На сегодняшний день люди ищут альтернативу и каждый для себя находит оптимальный вариант. Кто-то комбинирует газ днем, ночью электричество по "ночному тарифу", некоторые люди комбинируют твердотопливные (пиролизные) с газом или электрикой. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Гуру
Повідомлення: 4,787
|
![]()
Я живу в доме, построенном при СССР. В 17 квартирах из 18 стоит автономное отопление с радиаторными батареями. Потратив 20К на котел и согласование, глупо экономить на радиаторах.
![]() |
![]() |
|
|