![]() |
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 142
|
![]()
Маю питання щодо вибору лото для моєї дочки, якій нещодавно виповнилося 5 років. Вона дуже любить гратися у різні розвиваючі ігри, але хочеться знайти щось дійсно цікаве і корисне. Чи є у когось рекомендації щодо того, де можна знайти якісне лото для дівчаток цього віку? І щоб воно не тільки розважало, але й навчало чомусь новому.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Писатель
Повідомлення: 159
|
![]()
Я теж нещодавно шукала щось подібне для своєї племінниці. Розумію твої переживання, адже хочеться, щоб іграшка була корисною. Я знайшла кілька хороших варіантів у великих дитячих магазинах, типу Антошки, але там асортимент досить обмежений. Можливо, варто звернути увагу на онлайн магазини, де вибір набагато ширший, а відгуки покупців допоможуть зорієнтуватися в якості продукції.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Читатель
Повідомлення: 142
|
![]()
Я теж думав про онлайн магазини, бо там дійсно вибір більший. Але ось проблема - як не натрапити на неякісні товари? Чув багато історій про те, як люди замовляли іграшки онлайн, а отримували зовсім не те, що очікували. Може, хтось вже замовляв лото в якомусь надійному магазині і може порадити конкретний сайт або виробника? Хотілося б почути реальні відгуки від тих, хто вже користувався такими іграшками.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Читатель
Повідомлення: 134
|
![]() Цитата:
У них є цілий каталог лото для дівчаток https://ubee.com.ua/loto/filter?forgirls=1 який можна подивитися. У нас вже є кілька ігор від цього бренду, і я дуже задоволений їхньою якістю. Всі деталі добре зроблені, барвисті і безпечні для дітей. До того ж, ігри дійсно розвивають логіку, пам'ять та увагу. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|