![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Обираю ігровий ноутбук і не можу вирішити, що важливіше: продуктивність процесора чи відеокарти. Чи достатньо 8 ГБ оперативної пам'яті для сучасних ігор, чи варто інвестувати в 16 ГБ або більше? Як сильно нагріваються ноутбуки під час тривалих ігрових сесій, і чи варто купувати додаткову охолоджувальну підставку? Які бренди пропонують найкращу якість ігрових ноутбуків? Чи варто звертати увагу на моделі зі знижками, чи краще обрати нові?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
Повідомлення: 6
|
![]()
Для ігор важлива як потужність процесора, так і відеокарти, але в іграх більший акцент йде на відеокарту. Можна наприклад купити ігрові ноутбуки з rtx 4070 вiд Lenovo.
16 ГБ оперативної пам'яті буде оптимальним вибором для сучасних ігор. Більшість ігрових ноутбуків нагріваються під час тривалих сесій, тому додаткова підставка для охолодження може стати в пригоді. Щодо брендів, MSI, ASUS і Lenovo — популярні варіанти серед геймерів. Моделі зі знижками також можуть бути хорошими, але важливо перевірити їх характеристики. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
Повідомлення: 16
|
![]()
Дорого сейчас стоят такие ноутбуки?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Юзер
Повідомлення: 18
|
![]() Цитата:
Если рассматриваешь игровые ноутбуки, то важно учитывать и процессор, и видеокарту – они работают в связке. Для современных игр лучше брать видеокарту уровня RTX 4060 или выше, а процессор не ниже i5 12-го поколения или Ryzen 7. 8 ГБ оперативной памяти уже маловато, минимум 16 ГБ, а если планируешь стримить или работать с монтажом – лучше сразу 32 ГБ. Что касается нагрева, мощные ноуты действительно греются, особенно при длительных игровых сессиях. Хорошая система охлаждения в ноутбуке – это обязательно, но охлаждающая подставка тоже может помочь снизить температуру. Из брендов я бы советовал ASUS ROG, MSI, Lenovo Legion – у них лучшее соотношение производительности и качества. А вот скидки – делают в интернет магазине YABLUKA.ua, я сам там покупал, и остался доволен! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|