Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > SPAM

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 18-12-2024, 15:55   #1
Лєсік
Юзер

Повідомлення: 0
За замовчуванням Як обрати всесезонні шини для кросовера?

Вирішив на зиму не брати суто зимові шини, бо часто їжджу між містами і погодні умови різні. Хочу обрати всесезонні шини для свого кросовера. Машина важка, їжджу здебільшого по трасі, але буває, що доводиться з'їжджати на грунтовку. Що порадите? Які бренди краще брати для таких умов? Чи є сенс переплачувати за преміум або можна взяти середній сегмент?
Лєсік не на форумі   Reply With Quote
Старий 18-12-2024, 16:02   #2
Mushrooms
Юзер

За замовчуванням

Якщо їзда в основному по трасі, але іноді доводиться з'їжджати на грунтовку, тоді дійсно варто дивитися на всесезонні шини. Вони універсальні й не так жорстко реагують на зміни погоди. За якістю непогано зарекомендували себе Goodyear і Nokian – у них хороше зчеплення і стійкість на мокрій дорозі. У середньому сегменті можна розглянути Michelin CrossClimate, бо вони справляються як з легким снігом, так і з дощем. Додатково краще брати шини зі спеціальними канавками для дренажу води, щоб не було аквапланування. Подивитися ці варіанти можна на сайті Gumma, вони там є в наявності, і ціни адекватні.
Mushrooms не на форумі   Reply With Quote
Старий 18-12-2024, 16:12   #3
Лєсік
Юзер

За замовчуванням

Дякую за пораду! Якраз і думав про Michelin CrossClimate, чув багато хорошого про них. На рахунок грунтовки – точно помітив, що потрібні стійкі до зносу. Зайду на Gumma, подивлюся варіанти, бо якраз час міняти шини.
Лєсік не на форумі   Reply With Quote
Старий 04-01-2025, 17:27   #4
Lianka
Читатель

Lianka's Avatar

Повідомлення: 58
За замовчуванням

Дякую за пораду. А для тих, хто на даний час шукає, де купити авто, раджу звернутися в Хапай, у них гарні умови лізингу https://hapai.kiev.ua/ua/city-vinnytsia/leasing та кредиту автомобілів. Це зручний варіант для тих, хто хоче придбати автомобіль без великих початкових витрат. Вони пропонують вигідні процентні ставки та гнучкі умови, що дозволяють вибрати найбільш підходящий варіант фінансування. Перегляньте їхні пропозиції на сайті та оберіть авто, яке вам підходить.
Lianka не на форумі   Reply With Quote
Старий 12-01-2025, 21:23   #5
Hanna
Юзер

Hanna's Avatar

Повідомлення: 19
За замовчуванням

Я також шукаю автомобіль для купівлі. Але тільки нова машина потрібна.
Hanna не на форумі   Reply With Quote
Старий 13-01-2025, 20:50   #6
Mania
Читатель

Mania's Avatar

Повідомлення: 51
За замовчуванням

Я вже обрала для себе машину та вам раджу ознайомитись з MG One можна тут https://www.winnerauto.ua/ru/cars/mg/mg-one/ . Цей стильний кросовер поєднує в собі сучасний дизайн, передові технології та високий рівень комфорту. MG One має потужний двигун, відмінну динаміку та вражаючі функції безпеки, підійде для людей, які люблять подорожувати.
Mania не на форумі   Reply With Quote
Старий 13-02-2025, 17:54   #7
AnnushKa
Юзер

AnnushKa's Avatar

Адреса: Kraków
Повідомлення: 26
За замовчуванням

Хочу великий крутий позашляховик!
AnnushKa не на форумі   Reply With Quote
Старий 13-02-2025, 18:56   #8
Nenі
Юзер

Nenі's Avatar

Повідомлення: 26
За замовчуванням

А як вам такий автомобіль https://cityplaza.toyota.ua/ru/car/land_cruiser ? Toyota Land Cruiser завжди була синонімом надійності та комфорту, особливо для любителів позашляхових пригод. Цей автомобіль поєднує в собі стиль, потужність та здатність долати складні маршрути. Його сучасний дизайн, розкішний інтер'єр та високі технічні характеристики, приваблюють багатьох. Я також маю намір придбати саме цю модель.
Nenі не на форумі   Reply With Quote
Старий 21-02-2025, 14:46   #9
MarkM
Юзер

Повідомлення: 5
За замовчуванням

А де можна купити літні шини R17 тільки щоб з гарантією якості та швидкою доставкою, щоб не витрачати час на пошуки в магазинах?
MarkM не на форумі   Reply With Quote
Старий 21-02-2025, 16:05   #10
AlexK
Юзер

Повідомлення: 10
За замовчуванням

Привіт. Завжди замовляю шини онлайн, і востаннє вибрав Tigar UHP 98V XL XL за 3199 грн. Мені сподобалося, що на сайті є докладний опис кожної моделі, включно з відгуками та рейтингами. Це допомогло швидко визначитися з вибором. Шини приїхали через кілька днів, і я відразу встановив їх на свій автомобіль. Якщо ви шукаєте надійний магазин з великим вибором, раджу подивитися https://asva.ua/catalog/by_size/?sea...0&tire_width=0 . Там є не тільки шини, а й послуги шиномонтажу, що дуже зручно для жителів Києва.
AlexK не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules