![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Вирішив на зиму не брати суто зимові шини, бо часто їжджу між містами і погодні умови різні. Хочу обрати всесезонні шини для свого кросовера. Машина важка, їжджу здебільшого по трасі, але буває, що доводиться з'їжджати на грунтовку. Що порадите? Які бренди краще брати для таких умов? Чи є сенс переплачувати за преміум або можна взяти середній сегмент?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
|
![]()
Якщо їзда в основному по трасі, але іноді доводиться з'їжджати на грунтовку, тоді дійсно варто дивитися на всесезонні шини. Вони універсальні й не так жорстко реагують на зміни погоди. За якістю непогано зарекомендували себе Goodyear і Nokian – у них хороше зчеплення і стійкість на мокрій дорозі. У середньому сегменті можна розглянути Michelin CrossClimate, бо вони справляються як з легким снігом, так і з дощем. Додатково краще брати шини зі спеціальними канавками для дренажу води, щоб не було аквапланування. Подивитися ці варіанти можна на сайті Gumma, вони там є в наявності, і ціни адекватні.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
|
![]()
Дякую за пораду! Якраз і думав про Michelin CrossClimate, чув багато хорошого про них. На рахунок грунтовки – точно помітив, що потрібні стійкі до зносу. Зайду на Gumma, подивлюся варіанти, бо якраз час міняти шини.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Читатель
Повідомлення: 58
|
![]()
Дякую за пораду. А для тих, хто на даний час шукає, де купити авто, раджу звернутися в Хапай, у них гарні умови лізингу https://hapai.kiev.ua/ua/city-vinnytsia/leasing та кредиту автомобілів. Це зручний варіант для тих, хто хоче придбати автомобіль без великих початкових витрат. Вони пропонують вигідні процентні ставки та гнучкі умови, що дозволяють вибрати найбільш підходящий варіант фінансування. Перегляньте їхні пропозиції на сайті та оберіть авто, яке вам підходить.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Юзер
Повідомлення: 19
|
![]()
Я також шукаю автомобіль для купівлі. Але тільки нова машина потрібна.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Читатель
Повідомлення: 51
|
![]()
Я вже обрала для себе машину та вам раджу ознайомитись з MG One можна тут https://www.winnerauto.ua/ru/cars/mg/mg-one/ . Цей стильний кросовер поєднує в собі сучасний дизайн, передові технології та високий рівень комфорту. MG One має потужний двигун, відмінну динаміку та вражаючі функції безпеки, підійде для людей, які люблять подорожувати.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Юзер
Адреса: Kraków
Повідомлення: 26
|
![]()
Хочу великий крутий позашляховик!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Юзер
Повідомлення: 26
|
![]()
А як вам такий автомобіль https://cityplaza.toyota.ua/ru/car/land_cruiser ? Toyota Land Cruiser завжди була синонімом надійності та комфорту, особливо для любителів позашляхових пригод. Цей автомобіль поєднує в собі стиль, потужність та здатність долати складні маршрути. Його сучасний дизайн, розкішний інтер'єр та високі технічні характеристики, приваблюють багатьох. Я також маю намір придбати саме цю модель.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Юзер
Повідомлення: 5
|
![]()
А де можна купити літні шини R17 тільки щоб з гарантією якості та швидкою доставкою, щоб не витрачати час на пошуки в магазинах?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Юзер
Повідомлення: 10
|
![]()
Привіт. Завжди замовляю шини онлайн, і востаннє вибрав Tigar UHP 98V XL XL за 3199 грн. Мені сподобалося, що на сайті є докладний опис кожної моделі, включно з відгуками та рейтингами. Це допомогло швидко визначитися з вибором. Шини приїхали через кілька днів, і я відразу встановив їх на свій автомобіль. Якщо ви шукаєте надійний магазин з великим вибором, раджу подивитися https://asva.ua/catalog/by_size/?sea...0&tire_width=0 . Там є не тільки шини, а й послуги шиномонтажу, що дуже зручно для жителів Києва.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|