![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 2
|
![]()
Привіт! Я тільки почав свою справу, відкрив кав'ярню і шукаю місце, де можна купити одноразові склянки оптом для напоїв. Тому що на старті важливо мати надійних постачальників, і ціни повинні бути доступними. Якщо хтось має досвід, підкажіть, де знайти хороший асортимент і якість для бізнесу?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
Повідомлення: 4
|
![]()
Привіт! Я працюю в сфері HoReCa вже кілька років і можу сказати, що найкраще шукати одноразові склянки на спеціалізованих платформах для бізнесу. Важливо обирати постачальників, які можуть забезпечити стабільні поставки та пропонують великий вибір товарів. Це дозволить вибрати найбільш відповідні варіанти для гарячих та холодних напоїв. Не забувай перевіряти умови доставки та наявність знижок на оптові покупки — це дасть змогу зекономити на початку.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Читатель
Повідомлення: 75
|
![]()
У моєму бізнесі одноразові склянки — це необхідність, і важливо вибрати якість. Я зазвичай обираю для гарячих напоїв паперові з подвійною стінкою — вони добре утримують тепло і не прогинаються. А для холодних напоїв — пластикові склянки, які не течуть і зручні в експлуатації. Крім того, для постійного бізнесу важливо, щоб упаковка була зручною і не займала багато місця на складі. Я завжди замовляю оптом, бо це набагато вигідніше.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Юзер
|
![]() Цитата:
Крім того, у них є багато варіантів на різну кількість, тому ти можеш купувати як для малих обсягів, так і великих оптових поставок. Якість продукції на дуже високому рівні, а доставка завжди своєчасна. Що важливо, на сайті є зручний інтерфейс для замовлення оптом, і вони дають хороші знижки для бізнесу. Це саме те, що я шукав! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Юзер
|
![]()
дякую за пораду
|
![]() |