![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Привіт! Підкажіть, будь ласка, що можна взяти на роботу на обід? Хочу щось смачне, поживне, але щоб не було важко носити з собою. Може, є якісь ідеї для легких страв, які можна приготувати заздалегідь і взяти з собою? І ще — чи варто брати щось гаряче, чи краще обмежитися холодними закусками? Дуже хотілося б знайти оптимальний варіант, щоб обід був і корисним, і зручним. Заздалегідь дякую за поради!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
|
![]()
Для обіду на роботі ідеально підійдуть страви, які легко транспортувати і які не втрачають смаку через кілька годин. Наприклад, можна взяти з собою салати в контейнері, сендвічі з цільнозернового хліба або горщики з кашею та овочами. Якщо хочете щось гаряче, то термосупник стане в нагоді — у ньому можна зберігати суп або рагу. Також зверніть увагу на готові страви, які не потребують додаткового приготування, наприклад, горохове пюре або хумус. Головне — щоб обід був збалансованим і давав енергію на весь день.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
|
![]()
Я, наприклад, завжди беру щось легке, але ситне. Наприклад, варені яйця, овочі, сир або горіхи. Але якщо хочете щось більш суттєве, то спробуйте взяти з собою суп-пюре. Його легко перевозити в термосі, і він залишається гарячим до обіду. А ще — не забувайте про фрукти та йогурти, вони допоможуть підтримати енергію протягом дня. І головне — не беріть щось дуже пахнуче, щоб не турбувати колег!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
|
![]()
Для мене завжди було проблемним придумати, що брати із собою на обід на роботу. Бо готувати там немає ані часу, ані умов. Максимум, що можна зробити - це розігріти у микрохвильовці, або закип'ятити чайник. Тому справжньою знахідкою для мене стали сухі супи-пюре. Такий суп-пюре – це рішення для легкого та поживного обіду. Готувати просто - додати гарячої води. Обов'язково спробуйте -й ви зрозумієте, що це дуже гарна ідея для смачного обіду у обмежених умовах.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|