![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Хлопці, привіт! От вирішив купити собі авто, але взагалі не знаю, з чого почати. Грошей не так багато, тому дивлюся на б/у варіанти. Але ж як зрозуміти, що машина не биток і не конструктор? Які документи перевіряти? І як взагалі не потрапити на шахраїв? Чув, що є якісь сервіси для перевірки авто, але не знаю, які з них дійсно працюють. Хелп, бо реально загубився!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
|
![]()
Я коли собі авто шукала, теж голову ламала. Найперше – визначся з бюджетом і подивись, які марки взагалі в нього вписуються. І обов’язково бери з собою когось, хто шарить у тачках, бо продавці таке можуть наплести! Я дивилася машини на різних сайтах, але навіть якщо авто виглядає нормально – це ще нічого не означає. Перевіряй не тільки технічний стан, а й історію авто. Так можна уникнути купи проблем.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
|
![]()
Та я вам скажу, що головне – не поспішати! Я так поспішила і взяла машину, а потім виявилось, що вона була в серйозній аварії. Продавець, звісно, мовчав, а я й не подумав нормально перевірити. Тепер плачу за ремонти і лаю себе. Так що навіть якщо тачка блищить, це ще нічого не значить. Питайте про все: пробіг, заміни, ремонт. І обов’язково дивіться на дату випуску шин – теж корисна підказка про справжній пробіг.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
|
![]()
Абсолютно погоджуюсь! Я перед тим як купувати свою машину, перевірив на сайті vincheck авто по він коду. Це реально найкраще рішення, бо навіть якщо машина виглядає супер, історія може виявитися темною. Завдяки такій перевірці я дізнався, що авто було в кредиті, про що продавець взагалі не сказав. Ще й аварії були, хоча по кузову взагалі нічого не помітно. Це допомогло мені уникнути купи проблем і знайти нормальний варіант. Тому краще витратити трохи часу і грошей на таку перевірку, ніж потім розгрібати наслідки чужих хитрощів.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|