Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > SPAM

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 17-05-2025, 21:28   #1
Микося
Юзер

Микося's Avatar

Повідомлення: 0
За замовчуванням Чи варто купувати садові гойдалки?

Привіт усім! От сижу і думаю, чи варто купувати садові гойдалки. У нас якраз простір дозволяє, але я зовсім не знаю, які краще брати – металеві чи дерев'яні? І взагалі, чи варто витрачати гроші, чи це буде просто ще одна річ, яка стоїть без діла? Хто має, поділіться, будь ласка, як вони у використанні, чи не розвалюються після першого сезону?
Микося не на форумі   Reply With Quote
Старий 19-05-2025, 15:41   #2
Бобры не виноваты
Юзер

Бобры не виноваты's Avatar

За замовчуванням

Ми купили минулого літа металеві гойдалки, і скажу тобі – це реально кайф! Діти просто не злазили з них, а ми з чоловіком вечорами сиділи з кавою. Але головне – обирай ті, що зі знімними подушками. Бо якщо тканина промокне, то потім сохне вічність. І ще момент – обов'язково перевіряй кріплення, бо дешеві моделі розхитуються вже через пару місяців.
Бобры не виноваты не на форумі   Reply With Quote
Старий 20-05-2025, 22:39   #3
Карамель с солью
Юзер

Карамель с солью's Avatar

За замовчуванням

А ми взяли дерев'яні! Так, трохи дорожче, але виглядають дуже стильно, особливо якщо в тебе сад у природному стилі. Правда, є нюанс – дерево треба обробляти від вологи, інакше воно тріскається і темніє. Зате відчуття зовсім інші – коли сідаєш на таку гойдалку, ніби у дитинство повертаєшся. Якщо брати, то краще вже з навісом – так комфортніше і в дощ, і в сонце.
Карамель с солью не на форумі   Reply With Quote
Старий 21-05-2025, 23:07   #4
Моряк
Юзер

Моряк's Avatar

За замовчуванням

О, я теж нещодавно думав про гойдалки і довго вибирав між різними варіантами. В результаті зупинився на садових гойдалках в metro https://www.metro.ua/chomu-metro/pro...-sadu/Gojdalky Вони мають різні моделі – від простих до великих з навісами. Мені сподобалося, що є варіанти зі стійкою конструкцією, які не розхитуються з часом. До речі, там можна знайти і металеві, і дерев'яні, так що є з чого обирати. А ще зверни увагу на максимальну вагу, яку витримують гойдалки – це важливо, якщо плануєш кататися не лише сам, а й з дітьми чи друзями. І, звісно, обов'язково перевіряй якість подушок – щоб вони були знімні та з водовідштовхувальним покриттям. Тоді навіть після дощу вони не будуть вбирати вологу, і не доведеться постійно сушити.

Моряк не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules