![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 15
|
![]()
Планую оновити частину саду, хочеться додати щось квітуче і водночас не дуже вибагливе. Знайомий порадив гібіскус кущовий, мовляв, цвіте довго і виглядає розкішно. Але я зовсім не знаю, як обрати якісний саджанець. Чи є якісь особливі ознаки, за якими варто оцінювати перед покупкою?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Щоб обрати якісний саджанець, зверніть увагу на кілька важливих моментів. По-перше, оцініть зовнішній вигляд: гілочки мають бути міцними, без пошкоджень і тріщин, а листя — здоровим, без жовтих або коричневих плям. По-друге, коренева система — вона повинна бути добре розвиненою, не пересушеною та не загнилою, корені не мають бути заплутаними або дуже сухими. Також важливо перевірити, чи немає на рослині ознак хвороб або шкідників — це можуть бути плями на листках, павутиння або маленькі комахи.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Садівництво — моє хобі і спосіб відпочинку від повсякденної метушні. Нещодавно вирішила оновити колекцію декоративних рослин і вибрала гібіскус кущовий. Обрала гібіскус кущовий https://agro-market.net/ua/catalog/c...sy_gibiskusa2/ на цьому сайті. Замовлення зробила швидко, оплату прийняли без проблем. Пакування було надійним, саджанці дійшли в ідеальному стані. Посадила їх у родючий ґрунт, доглядаю, як рекомендовано. Гібіскус добре прижився, зараз активно росте і квітує. Особливо подобається, що він не вибагливий і радує яскравими квітами все літо. Я задоволена і обов’язково замовлю ще рослини тут.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|