Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > SPAM

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 26-05-2025, 22:18   #1
Клери
Юзер

Повідомлення: 15
За замовчуванням Придбати саджанці

Планую оновити частину саду, хочеться додати щось квітуче і водночас не дуже вибагливе. Знайомий порадив гібіскус кущовий, мовляв, цвіте довго і виглядає розкішно. Але я зовсім не знаю, як обрати якісний саджанець. Чи є якісь особливі ознаки, за якими варто оцінювати перед покупкою?
Клери не на форумі   Reply With Quote
Старий 27-05-2025, 10:11   #2
Ahec
Юзер

Повідомлення: 0
За замовчуванням

Щоб обрати якісний саджанець, зверніть увагу на кілька важливих моментів. По-перше, оцініть зовнішній вигляд: гілочки мають бути міцними, без пошкоджень і тріщин, а листя — здоровим, без жовтих або коричневих плям. По-друге, коренева система — вона повинна бути добре розвиненою, не пересушеною та не загнилою, корені не мають бути заплутаними або дуже сухими. Також важливо перевірити, чи немає на рослині ознак хвороб або шкідників — це можуть бути плями на листках, павутиння або маленькі комахи.
Ahec не на форумі   Reply With Quote
Старий 27-05-2025, 10:16   #3
Нески
Юзер

Повідомлення: 0
За замовчуванням

Садівництво — моє хобі і спосіб відпочинку від повсякденної метушні. Нещодавно вирішила оновити колекцію декоративних рослин і вибрала гібіскус кущовий. Обрала гібіскус кущовий https://agro-market.net/ua/catalog/c...sy_gibiskusa2/ на цьому сайті. Замовлення зробила швидко, оплату прийняли без проблем. Пакування було надійним, саджанці дійшли в ідеальному стані. Посадила їх у родючий ґрунт, доглядаю, як рекомендовано. Гібіскус добре прижився, зараз активно росте і квітує. Особливо подобається, що він не вибагливий і радує яскравими квітами все літо. Я задоволена і обов’язково замовлю ще рослини тут.
Нески не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules