Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > SPAM

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 03-06-2025, 13:04   #1
weronadas
Юзер

Повідомлення: 2
За замовчуванням Цікавить ефективний препарат для шокової дезінфекції басейну

Шукаю дійсно ефективний препарат для шокової дезінфекції басейну перед запуском. Потрібно, щоб він очищав і чашу, і фільтри, і обладнання від бактерій, грибків та цвілі. Хто користувався такими препаратами, де купуєте?
weronadas не на форумі   Reply With Quote
Старий 03-06-2025, 13:04   #2
Dimma
Юзер

Повідомлення: 4
За замовчуванням

Я зазвичай користуюсь препаратами на основі кальцію гіпохлориту або активного кисню. Вони працюють чудово для очищення чаші басейну, а також знищують всі бактерії і грибки, навіть у фільтрах. Купую я через перевірені сайти, де є гарантії якості. Це дозволяє уникнути підробок і бути впевненим у результаті. Засоби мають працювати швидко і ефективно, і це дійсно так.
Dimma не на форумі   Reply With Quote
Старий 03-06-2025, 13:04   #3
Shreder
Читатель

Shreder's Avatar

Повідомлення: 73
За замовчуванням

Хочу сказати, що дуже важливо вибрати засіб, який підходить для очищення не тільки чаші, а й фільтрів. Вибір препаратів на основі активного кисню мені дуже сподобався, бо він не має неприємного запаху хлору і працює швидко. Придбати такі засоби можна на перевірених сайтах, які пропонують продукцію з хорошими відгуками.
Shreder не на форумі   Reply With Quote
Старий 03-06-2025, 13:05   #4
weronadas
Юзер

Повідомлення: 2
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Shreder Переглянути допис
Хочу сказати, що дуже важливо вибрати засіб, який підходить для очищення не тільки чаші, а й фільтрів. Вибір препаратів на основі активного кисню мені дуже сподобався, бо він не має неприємного запаху хлору і працює швидко. Придбати такі засоби можна на перевірених сайтах, які пропонують продукцію з хорошими відгуками.
Друзі, якщо ви тільки думаєте про перехід від хлору до безпечнішого засобу, я вам дуже раджу спробувати концентрований гранульований препарат, для шокової дезінфекції води у басейні https://thesriblo.com/shop/kisen-na-10-kubm від виробника «ЦЕ СРІБЛО». Це безхлорний препарат для шокової дезінфекції, і він реально чудово працює.
Я перейшов на нього два сезони тому і дуже задоволений. Засіб на основі наносрібла та міді не тільки очищає воду, а й дає їй природний вигляд без будь-яких неприємних запахів. Використовую його не тільки для дезінфекції води, а й для фільтрів та обладнання.
Після його застосування ніколи не було проблем з водою, і навіть коли залишав басейн на кілька днів, вода залишалася чистою. Важливо, що цей засіб екологічний і гіпоалергенний, тому не треба переживати за здоров'я.
weronadas не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules