![]() |
|
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Привіт всім. Дівчата, в мене таке питання, навіть більше як душевний крик. Ми з чоловіком уже більше року намагаємось завагітніти, але нічого не виходить. Я вже й аналізи здала, і до лікаря ходила — каже, що загалом усе в нормі, але «є нюанси». Що це за нюанси — до кінця не пояснила. Щомісяця живеш надією, а потім знову те саме. Ніколи не думала, що це може бути настільки морально виснажливо. Може, хтось стикався з подібним? Чи є якісь нетипові методи, які справді допомогли? Дуже хочеться дитинку, але вже руки опускаються. Порадьте щось, будь ласка.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
|
![]()
Дуже розумію, через що ви проходите. Ми з дружиною мали схожу історію — три роки нічого не виходило. Всі навколо питають, коли вже малюк, а ти не знаєш, що відповісти. І головне — ніби все в порядку, але результату нема. Нас теж водили по лікарях, один казав одне, інший — інше. Врешті-решт, допоміг репродуктолог, який реально вникнув у ситуацію. Він пояснив, що буває, коли немає явних патологій, але все одно щось не спрацьовує, і тоді треба шукати глибше. Ми пішли на ЕКЗ, і тільки з третьої спроби вийшло. Я до того скептично ставився, але зараз дивлюсь на сина і розумію — воно було того варте. Не здавайтесь!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
|
![]()
Ми теж пройшли через усе це — нерви, лікарі, аналізи, купа незрозумілих термінів. У нас виявилась проблема з рухливістю сперматозоїдів, хоча спочатку лікарі нічого не знаходили. Добре, що натрапили на спеціаліста, який не просто «поставив галочку», а реально розібрався. Щодо «нюансів», які тобі сказали — дуже знайома фраза, мені теж так казали, поки не допитався. Можеш напряму запитати, чи немає потреби в допоміжних методах, таких як ЕКЗ або донорство. А взагалі — не тягніть. І ще — перевірте обох, не лише тебе. Бо часто чоловіки думають, що «зі мною точно все ок», а потім виявляється інше.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
|
![]()
Прочитала твоє повідомлення — і аж сльози навернулись. Бо була в тій самій ситуації. Ми з чоловіком шість років намагалися, і що тільки не пробували — дієти, трави, процедури, навіть з бабками радились. У результаті лікарі сказали прямо: свої яйцеклітини неякісні, вагітність практично неможлива. Це був шок. Але тоді я вперше почула про донорство яйцеклітин у Львові https://mdclinics.com.ua/ua/uslugi/d...seklityn-lviv/ Спочатку від самої думки було якось не по собі — як це, чужа яйцеклітина? Але потім розібралась глибше, поговорила з лікарем, з жінками, які вже пройшли через це. І знаєш що? Зараз у мене донька. Вона — моя, на 100%, бо я її виносила, народила, люблю. І хоч генетично вона не зовсім від мене, але це нічого не змінює. Якщо лікарі натякають на проблеми з яйцеклітинами — не бійтеся розглядати донорство. Це не поразка, це просто інший шлях до щастя. Найголовніше — це результат, а не шлях, яким ти до нього прийшла.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|