![]() |
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 75
|
![]()
Хто користувався серверами в Лімасолі з підтримкою українських доменів? Потрібен надійний сервер для проєкту з високою відвідуваністю, орієнтованого на український ринок, але з європейською інфраструктурою. Цікавить, чи легко там налаштовувати домени .ua, чи немає проблем з реєстрацією та DNS? А ще хочу знати, як із стабільністю і швидкістю — чи варто брати сервер саме в Лімасолі, а не в інших європейських локаціях?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Читатель
Повідомлення: 72
|
![]()
Я замовляв сервер у Лімасолі приблизно півроку тому для свого медіапроєкту з українським доменом. Спочатку хвилювався через географію, але швидкість роботи була відмінною — сайт швидко завантажується і в Україні, і в Європі. Проблем із підключенням українського домену не виникло — все просто і зрозуміло. Особливо сподобалася техпідтримка, яка допомогла з правильним налаштуванням DNS і SSL-сертифікатів. Загалом сервер показав стабільну роботу, і це дуже важливо при високому навантаженні.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
Повідомлення: 1
|
![]()
У мене невеликий IT-бізнес, і для нових проєктів я обрав сервер у Лімасолі з підтримкою українських доменів. Можу сказати, що це дуже зручний варіант для тих, хто хоче поєднати якісну європейську інфраструктуру і комфортну роботу з доменами .ua. Сервер стабільний, техпідтримка на зв’язку, допомагають швидко вирішувати всі питання. Особливо ціную, що не потрібно витрачати час на складні налаштування.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
HostZealot пропонує сервери в Лімасолі з можливістю роботи з українськими доменами. Це надійний вибір для бізнесу, що цінує швидкість і стабільність, поєднуючи європейську інфраструктуру з українською ідентифікацією.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Юзер
Повідомлення: 29
|
![]()
Сайты растут, посещаемость увеличивается — важно иметь надёжную основу. Unlim-хостинг от ProHoster https://prohoster.info/domain это выбор для тех, кто не хочет ограничений. Полная свобода действий, удобная панель управления, резервные копии, поддержка PHP и множество других фишек — всё включено в тариф.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|