![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Друзі, підкажіть, може, хтось стикався з доставкою габаритних речей з Китаю? Я замовила партію текстилю — не мегатонни, але кілька великих коробок точно буде. Продавець пропонує варіанти доставки, але я нічого в тому не тямлю. Страхуюсь, щоб не потрапити в халепу — переживаю за митницю, терміни, збереження вантажу. Може, хтось вже возив щось подібне й може порадити перевірену компанію? Хочеться, щоб без нервів і прихованих платежів…
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
|
![]()
Ооо, знайома історія. Я колись імпортував ліхтарі з Китаю, то в голові диму було… Найбільше нервував через документи і митницю, бо як неправильно оформиш — потім або штрафи, або вантаж застрягне. Пощастило, що знайомі порадили брокера і компанію, яка реально займається всім під ключ. Я лише отримав дзвінок, що посилка вже в Києві. Так що точно краще не ризикувати і не шукати «дешевше», бо може вилізти боком.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
|
![]()
Я теж нещодавно займалась доставкою — брала керамічний посуд для майстерні. Дуже боялась, що все поб’ється або загубиться десь по дорозі. Але знайшла компанію, де все пояснили, допомогли з розмитненням, навіть упакування перевірили. Приїхало все ціле й швидше, ніж я очікувала. Головне — не соромитись питати й уточнювати всі нюанси, бо як сама щось пропустиш — потім сама і винна. До речі, ціни були адекватні, без «золотих» націнок.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
|
![]()
Маю досвід співпраці з компанією «Semerо» https://semero.ua/ , яка спеціалізується на міжнародних доставках, і чесно — дуже задоволений. Мені треба було доставити складну електроніку для проекту, плюс документація до неї. Замовлення було специфічне, бо вимагало не просто логістики, а ще правильного оформлення паперів. Звернувся до фахівців, вони одразу запропонували кілька рішень, оформили декларації, допомогли уникнути зайвих митних зборів. Комунікація була чітка: я знав, на якому етапі що відбувається, не дзвонив у паніці. І головне — ніяких сюрпризів з оплатою. Так що якщо маєш щось велике або складне — краще працювати з тими, хто дійсно розбирається в темі.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|