Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Відпочинок, розваги та знайомства

Опції теми Опції перегляду
Prev Previous Post   Next Post Next
Старий 15-07-2008, 15:13   #11
Artick
Фанат

Artick's Avatar

Адреса: Toy Factory!(Іргашкова фабрика!)
Повідомлення: 458
Send a message via ICQ to Artick
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Ortega Переглянути допис
Я не стрэйтэйджер, но, заметь, не страдаю замутненностью мыслей и стереотипностью, несмотря на "почти алкоголизм", курение и, теперь уже исчезнувшее, употребление наркотиков средней тяжести. Как говорил когда-то мой классный руководитель: "Каждый выбирает для себя..." Концепция СЭ хороша, но не для меня, и многие трезвомыслящие люди согласятся, что такой образ жизни сложен. М, как там говорила в Последнем Дозоре Света Наде, когда Городецкий выпил за обедом рюмку водки: "Надя, взрослый человек имеет право...иногда выпить рюмку водки" Только для кого-то это рюмка, а для меня - некоторая норма алкоголя в день. З.Ы. Что-то я тут какой-то пурги нанес.
Ток ти ж сам вибираєш як і що робити, для когось це важче для когось легше. І я нічого не маю проти того що хтось там наприклад в день випиває 100гр горілки чи вина(вина іноді сам хотів би, але щопоробиш я сам цього не хочу для себе), але коли люди роблять це галонами не зупиняючись то ні зупинити і переконати, чи дпомогти я не можу, я просто дивлюся на них і думаю, чи не екатиме на мене те саме, тому роблю по іншому.

WAR INSIDE EVERYONE OF US!!!

Kiss a non-smoker; taste the difference.

I'am a hero in a crazy wicked show...

Останній раз редагувалося Artick; 15:16.
Artick не на форумі   Reply With Quote

Posting Rules